Comença la temporada d’estiu al Tibidabo

Comparteix
22/06/2022
Imatge
Imatge aèria de l'atracció Embruixabruixes del Tibidabo

El Parc d’Atraccions dona el tret de sortida a la temporada estival ampliant l’horari d’obertura els caps de setmana de juliol i durant el mes d’agost

Tornen dos espectacles d’èxit: Gerónimo Stilton, durant el mes de juliol, i el Laser Show, a les nits del mes d’agost    

El Tibidabo acollirà la jornada solidària “Posa’t la gorra” per recaptar fons per a infants i adolescents amb càncer, així com el concert de l’associació Vozes, que treballa amb col·lectius vulnerables 

El Parc d’atraccions Tibidabo comença la temporada d’estiu 2022 sota el lema “Quant fa que no t’ho passes Tibidabo?”.

A partir del 22 de juny, els visitants podran divertir-se i viure una experiència inoblidable al cim de la ciutat de Barcelona amb horari ampliat. Els caps de setmana de juliol, el Parc tancarà una hora més tard, a les 22 h. I durant tot el mes d’agost aquest horari ampliat s’aplicarà de dimecres a diumenge. D’aquesta manera, els visitants podran gaudir durant 11 hores de les atraccions, espectacles i serveis de restauració del Parc.

Tornen els èxits de l’estiu

Durant aquests mesos, el Tibidabo recupera dos dels espectacles més esperats pels seus visitants. Al juliol, els més petits podran tornar a cantar i ballar de la mà del ratolí més famós, Gerónimo Stilton. I a l’agost, petits i grans podran gaudir d’un dels espectacles de cloenda amb més èxit de la temporada: el Laser Show, organitzat per 7ART, que omplirà la plaça dels Somnis de llum i color cada nit.
 
Tibidabo, compromís social i educatiu

A l’estiu, el Parc manté la seva aposta per la solidaritat i l’educació donant visibilitat a entitats i associacions sense ànim de lucre i fomentant jornades educatives en un entorn diferent. Hi ha previstes dues accions solidàries amb les quals el Tibidabo col·labora anualment. D’una banda, la jornada “Posa’t la gorra”, organitzada per AFANOC, que té com a objectiu recaptar recursos per a infants i adolescents amb càncer, així com donar visibilitat a aquest col·lectiu. De l’altra, el concert de l’associació Vozes, una entitat musical que vetlla per la cohesió social i ofereix formació musical gratuïta i de qualitat a joves vulnerables.

Tanmateix, el pròxim 11 de juliol, el Parc acollirà la “Ruta Matemàtica” en el marc del Congrés Internacional de Matemàtiques Adults Learning Mathematics (ALM) i amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya. Un grup de 15 matemàtics d’arreu del món faran experiments relacionats amb les atraccions Giradabo, Avió i Carrusel de la mà del professor i investigador Luis Carlos Pardo.
 
L’experiència més lluminosa: La Cuca de Llum a la nit

Des de la seva inauguració, tot just fa un any, la Cuca de Llum ha esdevingut la porta d’accés principal al Tibidabo, vetllant per la sostenibilitat i cuidant del Parc Natural de Collserola. La Cuca de Llum és l’inici de la màgia, un lloc on tots els visitants experimenten les primeres emocions abans d’arribar al cim.

Amb el nou horari d’estiu, els visitants del Parc poden gaudir d’una experiència memorable, un viatge nocturn amb el funicular Cuca de Llum. D’aquesta manera els usuaris tenen l’oportunitat de fer el trajecte de pujada de dia i el de baixada, de nit, emportant-se així una vivència única més de la seva estada al Parc.