El Laser Show del Tibidabo acull més de 1.500 visitants en la seva estrena

08/08/2022
Imatge
Sala plena de llums làser multicolor

La xifra d’assistents a l’espectacle estrella del mes d’agost al Parc d’atraccions creix respecte l’estiu passat

Augmenta també el nombre de visitants al Parc, que s’ha doblat respecte l’any 2021 i ja arriba als 300.000 

El Tibidabo manté l’essència d’un espai emblemàtic, incorporant les noves tecnologies i apostant per la mobilitat sostenible amb la Cuca de Llum, que ja ha superat els 680.000 usuaris des de la seva inauguració

Més de 1.500 persones han assistit al Laser Show del Parc d’atraccions Tibidabo en les dues primeres funcions d’aquest agost. Una xifra que supera la mitjana de l’any passat, que va ser de 500 espectadors diaris. 

El Laser Show és sens dubte l’espectacle estrella del mes d’agost al Tibidabo. Després d’una dècada de la seva estrena, continua captant l’atenció dels visitants, convertint-se en una experiència única al cim de la muntanya de Collserola i pensada per a totes les edats.

L’espectacle, que es fa tots els vespres d’agost, a les 21:30 hores, a la Plaça dels Somnis, narra les experiències viscudes pels visitants del Parc d’atraccions a través de la llum, els colors i la música. La primera part, representa l’arribada al Parc, amb una banda sonora plena d’èpica; i la segona, descriu les emocions i sensacions màgiques que transmet el Tibidabo als seus visitants. Per acabar, i com a novetat, aquest any també hi sonen cançons que fan referència al 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Més de 300.000 visitants en el que va de temporada 

Des de l’inici de la temporada 2022, el passat mes de març, el Parc d’atraccions Tibidabo ha rebut més de 300.000 visitants, tant locals com estrangers. Són més del doble que fa tot just un any. Aquesta xifra demostra la bona recuperació del Parc després de la pandèmia. 

Un dels objectius del Parc és cuidar l’essència d’un espai emblemàtic i alhora incorporar la tecnologia més avançada del mercat. Fita que s’ha traduït en noves atraccions com el Virtual Express, que va ser pioner al territori en incorporar la realitat virtual; o el Castell dels Contes, que va ser completament renovat i digitalitzat el 2019.

El Tibidabo compromès amb el medi ambient

Sota l’eix estratègic de la sostenibilitat, el Parc d’atraccions Tibidabo treballa per fomentar la mobilitat sostenible, reduir les emissions i preservar l’entorn natural de la serra de Collserola. En aquest context, la Cuca de Llum s’ha convertit en el principal accés al cim del Tibidabo, superant els 680.000 usuaris des de la seva posada en marxa, fa poc més d’un any, i oferint una experiència única i unes vistes de la ciutat de Barcelona inigualables.