El Palau Sant Jordi bat rècord d’assistència de públic

Comparteix
25/04/2022
Imatge
Imatge panoràmica del Palau Sant Jordi ple de gent durant el concert de C.Tangana en la presentació de la seva gira "El Madrileño"

El passat dissabte 23 d’abril, 18.360 persones van viure en directe l’espectacular posada en escena del ‘Sin cantar ni afinar Tour’ de C.Tangana, la gira de presentació de l’àlbum ‘El madrileño’

Amb una capacitat màxima per a 18.500 persones, el Palau Sant Jordi és el recinte tancat per a esdeveniments amb major aforament de l’Estat

En els darrers dos anys, B:SM ha invertit 1,4 M€ en la millora de les instal·lacions i l’experiència del públic assistent a l’Anella Olímpica

Un concert per a la història. El Palau Sant Jordi va batre el passat dissabte el seu rècord d’assistència. Un total de 18.360 persones van viure en directe el concert que el cantant C.Tangana va oferir en el marc del ‘Sin cantar ni afinar Tour’, la gira amb què està presentant el seu darrer treball discogràfic, ‘El madrileño’.  

L’assoliment d’aquestes xifres de públic és el resultat de diferents inversions, valorades en 1,4 milions d’euros, que Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) ha impulsat en els darrers dos anys per millorar l’operativa de les instal·lacions de l’Anella Olímpica i l’experiència del visitant.

L’aforament del Palau Sant Jordi ha pogut créixer fins a les 18.500 persones gràcies a l’ampliació de les sortides d’emergència. El Palau Sant Jordi es consolida, així, com el recinte tancat per a esdeveniments més gran de l’Estat espanyol, unes característiques tècniques que afavoreixen la captació de grans gires internacionals i que incrementen l’interès dels promotors musicals per localitzar espectacles de gran format a la ciutat de Barcelona.   

La reforma de la tribuna de premsa, la renovació del sistema d’il·luminació exterior i la cobertura del pati interior del Sant Jordi Club són algunes de les darreres millores introduïdes a les instal·lacions del recinte.

El format del concert de C.Tangana va implicar la mobilització d’un ampli dispositiu operatiu i tècnic. En total, més de 500 professionals van intervenir en la realització del concert: personal de serveis auxiliars, seguretat, acomodació, producció, restauració i neteja, entre d’altres.

Un centenar d’esdeveniments per fer vibrar la ciutat

Aquest 2022, l’Anella Olímpica tornarà a ser un dels principals escenaris de grans esdeveniments de la ciutat. En total, acollirà més de 100 esdeveniments entre concerts, actes esportius, familiars i activitats de participació ciutadana. Entre les propostes programades, destaquen les gires de gran format de l’Estadi Olímpic (Red Hot Chili Peppers i Iron Maiden) i les actuacions d’artistes i grups nacionals i internacionals al Palau Sant Jordi (Dua Lipa, Alicia Keys, The Cure, Serrat, Sopa de Cabra, Antonio Orozco, entre d’altres). En el terreny esportiu, el Trial Indoor se sumarà a l’oferta viva i constant de l’Anella Olímpica de Barcelona.