El Parc d’atraccions Tibidabo i el CEEB s’uneixen per apostar per l’esport i l’educació

Comparteix
08/02/2022
Imatge
El Parc d’atraccions Tibidabo i el CEEB s’uneixen per apostar per l’esport i l’educació

El conveni té com a objectiu contribuir a promoure la pràctica esportiva en edat escolar amb valors de qualitat com a eina de transformació social i de creixement.

El Parc acollirà el 26 de març una de les curses del calendari regular d’orientació del CEEB.

El Parc d’Atraccions Tibidabo i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) han signat avui un conveni de col·laboració amb la finalitat de fomentar la pràctica esportiva, amb valors i de qualitat, entre els infants dels diferents centres educatius de Barcelona. L’acte de signatura ha estat realitzat per Albert Batlle, 5è tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i president de PATSA i Joan Villacampa, vicepresident Institucional del CEEB a la seu del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

L’aliança està alineada amb els eixos d’educació i sostenibilitat del Parc, ja que permet a l’alumnat dels centres escolars participants conèixer de primera mà l’entorn sostenible del Tibidabo a través de la pràctica de l’esport, a més de fomentar una competència saludable entre les i els participants.

Una de les fites clau d’aquesta unió tindrà lloc el 26 de març de 2022, quan el Parc acollirà una de les curses del calendari regular d’orientació del CEEB: una competició camp a través amb l’objectiu de gaudir de l’esport buscant fites i reconeixent un espai que no és l’habitual per a la persona participant. La jornada està orientada a totes les famílies, infants i adults sense distinció d’edats.