El Parc d’Atraccions Tibidabo i l’ONG Educo organitzen una jornada solidària a favor del dret a l’educació de tots els nens i nens del món

Comparteix
16/05/2022
Imatge
Nena pintant-se la cara amb els maquillatges representatius d'Amèrica, Àsia i Àfrica

El Parc acull la jornada solidària “Canvia el món amb l’educació. Descobreix per què educar cura!”

Contribuir a la reflexió sobre la importància de garantir el dret a l’educació. Demà, 15 de maig, el Parc d’Atraccions Tibidabo acull la jornada solidària “Canvia el món amb l’educació. Descobreix per què educar cura!”, organitzada amb la col·laboració de l’ONG Educo. L’objectiu de la iniciativa és que els visitants del Parc coneguin les dificultats que tenen els infants d’alguns països per accedir a una educació de qualitat, i com això afecta a tots els nivells de les seves vides. 

L’activitat es durà a terme durant tot el dia al Parc d’Atraccions Tibidabo. Els nens i nenes que s’acostin a l’espai d’Educo descobriran com els infants més vulnerables de països com Guatemala, l’Índia i Mali tenen problemes per anar a l’escola o poder formar-se, una realitat que passa a molts altres indrets del món. A través d’una activitat de maquillatge, Educo vol transmetre als més petits què significa anar a l’escola, més enllà d’aprendre matèries com matemàtiques o llengua. D’aquesta manera, podran reflexionar sobre com aspectes com disposar de subministrament elèctric a casa o portar una bona alimentació influeixen de manera significativa en el seu desenvolupament personal.

Educo és una entitat que treballa des de fa 30 anys per garantir el dret a l’educació de la infància, i desenvolupa projectes a 14 països d’arreu del món. El seu propòsit és defensar l’educació com a eina per combatre la pobresa des de l’arrel i acabar amb les desigualtats socials. 

Aquesta jornada s’integra en les accions de caràcter solidari que realitza el Parc d’Atraccions a través del programa Tibidabo Solidari, un projecte que desenvolupa una important tasca de conscienciació social al llarg de tota la temporada, amb la col·laboració de diverses entitats. L’objectiu és donar suport als col·lectius més vulnerables, com la infància.