El Park Güell acull una exposició fotogràfica sobre el canvi climàtic

Comparteix
20/10/2022
Imatge
Imatge de l'exposició 'Canvi climàtic: com evitar un col·lapse global' que acull el Park Güell

La mostra itinerant ‘Canvi climàtic: com evitar un col·lapse global’ aborda qüestions com l’evolució del clima i la fragilitat dels paisatges i de la vida en determinades zones del planeta  

L’exposició fotogràfica, que ja ha passat per Nova York, París, Madrid, Granada i València, es podrà visitar fins a finals d’any, a la Plaça de la Natura del Park Güell

El Park Güell acull, fins a finals d’any, l’exposició ‘Canvi climàtic: com evitar un col·lapse global’. Es tracta d’una mostra itinerant promoguda per la Fundació Axa i l’Editorial Planeta que, a partir de grans fotografies, aborda l’evolució del clima i la fragilitat dels paisatges i de la vida en determinades zones del planeta. L’exposició posa en valor la necessitat d’una política de prevenció per protegir el planeta Terra, emfatitzant en la importància de l’educació per alentir la crisi ambiental. 

La mostra, comissionada pel naturalista Joaquin Araújo, recull una seixantena de fotografies d’autors nacionals i internacionals que permeten fer un recorregut pel planeta repassant els principals fenòmens meteorològics que ens afecten i l’impacte que està tenint el canvi climàtic. S’hi poden veure glaceres que estan minvant, migracions d’animals, floracions fora de temporada, boscos malalts i pujades del nivell del mar, entre d’altres.      

Els promotors d’aquesta exposició, que ja s’ha exhibit al Parc del Retiro de Madrid, l’Alhambra de Granada, els Jardins de Vivers a València, i ciutats com Nova York i París, han escollit el Park Güell per la seva vinculació i posada en valor de la importància de la prevenció i foment de l’espai natural i patrimonial. 

La mostra s’ubica a la Plaça de la Natura del Park Güell i es pot visitar amb la mateixa entrada d’accés al Park.