El Park Güell ofereix tallers educatius sobre Gaudí i el modernisme de la mà de LEGO

Comparteix
08/04/2022
Imatge
Imatge d'animació del Park Güell construïda a partir de peces LEGO

S’espera que hi participin més de 750 nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, que podran construir maquetes de LEGO inspirades en l’arquitectura de Gaudí

Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) i LEGO han signat un acord de col·laboració per impulsar la difusió del valor artístic del Park Güell i la divulgació de l’arquitectura modernista d’Antoni Gaudí. Fruit d’aquesta aliança, tots els caps de setmana del proper mes de maig es faran uns tallers educatius LEGO a la Casa Jaqués, dirigits a infants d’entre 7 i 12 anys. S’espera que hi participin més de 750 nens i nenes.

Es plantegen dos tallers diferents. Els dissabtes, els participants podran construir el seu propi quadre d’inspiració gaudiniana amb peces clàssiques de LEGO. Els diumenges, el taller se centrarà en els mosaics, i els nens i nenes podran crear un petit disseny, també amb peces LEGO, basat en un dels símbols de l’arquitectura d’Antoni Gaudí, el trencadís.    

Els tallers tindran una durada aproximada de 30 minuts i es realitzaran entre les 11 i les 13 h. Els grups seran d’un màxim de 24 persones. La reserva d’entrades es pot fer a partir del dia 11 d’abril a través de la web oficial del Park Güell, i tenen un cost de 3 €.

L’acord de col·laboració entre B:SM i LEGO inclou també la presència del Park Güell a la botiga que la marca danesa té al Passeig de Gràcia de Barcelona, on s’exhibirà una maqueta, feta amb peces LEGO, dels pavellons de l’entrada del Park.