El Park Güell reprèn el servei de visites guiades

Comparteix
06/04/2022
Imatge
Guia oficial del Park Güell fent una explicació a tres visitants gràcies al servei de visites comentades

Durant tota la Setmana Santa, el Park posa en marxa les visites guiades per a tota la ciutadania en 4 idiomes

És una bona oportunitat per conèixer la història i descobrir els secrets que amaga l’espai

A partir de divendres 8 d’abril, el Park Güell reactiva el servei de visites guiades, que estaran disponibles tots els dies de Setmana Santa i fins el 18 d’abril. Es tracta d’una oportunitat per acostar el Park a la ciutadania i conèixer, a través de guies especialitzats, la història, la simbologia i els valors naturals i patrimonials de l’espai.

La visita consisteix en un recorregut d’aproximadament una hora pels punts més emblemàtics del Park, en els quals es descobreixen els secrets de l’arquitectura de Gaudí i es connecta amb els valors del modernisme i l’harmonia del Park amb la natura. Es podran fer en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès, depenent del dia i de la franja horària.

El preu de la visita guiada és de 22€ i inclou l’entrada al Park i el guia especialitzat. Les sessions ja estan a la venda i cal fer reserva prèvia a través de la web oficial del Park Güell. Les visites es realitzen en grups de màxim 25 persones, seguint en tot moment els protocols sanitaris i de seguretat.