El Rei Felip VI visita el Port Olímpic amb motiu de la seva transformació

Comparteix
05/04/2022
Imatge
Felip VI acompanyat de les autoritats de l'ajuntament de Barcelona i B:SM en la seva visita al Port Olímpic promocionant la seva transformació

L’obertura a la ciutat, la promoció de la nàutica, la generació d’activitat econòmica relacionada amb el mar i l’economia blava, així com la restauració són els quatre pilars estratègics del projecte

El president de B:SM i primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, juntament amb la segona tinent d’alcaldia, Janet Sanz, van acompanyar ahir al Port Olímpic el Rei Felip VI, amb qui van compartir els objectius del procés de transformació que ja s’ha iniciat al Port.

A la visita institucional també hi van ser presents el ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas; la delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay; el regidor d'Esports i del Districte de Sant Martí, David Escudé; i la directora general de B:SM, Marta Labata, entre altres representants institucionals.

Les autoritats van passejar pel Dic de Recer i el Moll de Mestral per conèixer l’avenç del projecte. En aquesta nova etapa, el Port esdevindrà un punt de referència obert a la ciutat, on hi conviuran, sota criteris de sostenibilitat i gestió pública, la nàutica i la generació d’activitat econòmica vinculada al mar i a l’economia blava. A més, s’impulsarà un nou model de restauració que farà del Port el principal centre gastronòmic del front marítim de la ciutat.