El Tibidabo acull la 28a Festa del Cor de l’AACIC per donar visibilitat als infants que neixen amb una cardiopatia

Comparteix
09/11/2022
Imatge
Celebració de la 28a Festa del Cor al Tibidabo

La festa, organitzada per l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC), tindrà lloc el proper 13 de novembre i tots els beneficis es destinaran a projectes de l’associació

Hi haurà gegants, actuacions castelleres, un mercat, taller de dibuixos i un sorteig solidari, entre d’altres activitats  

El proper 13 de novembre, el Parc d’atraccions Tibidabo acull la Festa del Cor, organitzada per l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC). La festa, que enguany arriba a la 28a edició, té com a objectiu donar visibilitat als infants que neixen amb una cardiopatia i a les seves famílies. 

Tots els beneficis de la festa es destinaran a dos projectes que l’AACIC duu a terme als hospitals Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron, Sant Joan de Reus, Arnau de Vilanova de Lleida i el Trueta de Girona. Són els projectes Et mirem, d’atenció psicosocial a dones embarassades d’un nadó amb cardiopatia i a les seves parelles, des del moment que reben el diagnòstic, fins l’arribada a casa i la intervenció quirúrgica, si es dona el cas; i A cor obert, un projecte d’acompanyament integral a infants i adolescents amb cardiopatia que han de passar pel quiròfan. 

És el 18è any que el Tibidabo i l’AACIC uneixen forces per aquesta causa. Tothom qui pugi al parc aquell dia podrà ballar amb els gegants, contemplar els castells de la colla castellera de Santa Coloma de Gramenet, passejar pel Market del Cor, fer un dibuix per a un infant que està a l’hospital, veure l’exposició amb les obres que formaran part del calendari solidari 2023 de l’AACIC i participar en un sorteig solidari, entre d’altres activitats. 

L’Associació de Cardiopaties Congènites 

L’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) treballa, des de 1994, per fer costat a persones que viuen amb una cardiopatia amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. L’associació ofereix suport psicosocial i acompanyament als infants i adolescents diagnosticats i a les seves famílies, tant a l'hospital com en l'adaptació a la vida quotidiana. Alhora, l’AACIC s’encarrega de donar visibilitat a la realitat d’aquest col·lectiu i promou la recerca de l’impacte social i familiar que representa viure i conviure amb una cardiopatia des de la infància.