El Tibidabo acull una nova edició de la festa solidària “Posa’t la gorra” en benefici de l’AFANOC

17/09/2022
Imatge

El Parc d’atraccions Tibidabo, juntament amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya  (AFANOC), acull una nova edició de la jornada solidària “Posa’t la Gorra!”

L’esdeveniment, que tindrà lloc aquest diumenge, té com a objectiu donar visibilitat a tots els infants i adolescents que pateixen aquesta patologia i a les seves famílies

Demà, diumenge 18 de setembre, a partir de les 11h, tindrà lloc una nova edició de la jornada “Posa’t la Gorra!” al Parc d’atraccions Tibidabo. Aquesta jornada permet donar a conèixer el dia a dia dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

El Tibidabo, molt més que un parc d’atraccions

El Tibidabo es caracteritza per ser un espai obert a col·laborar amb entitats sense ànim de lucre que treballen per ajudar als col·lectius més necessitats. L’AFANOC neix l’any 1987 amb el propòsit de donar visibilitat als nens i adolescents que pateixen la malaltia i a les seves famílies així com donar suport i atenció psicosocial a les persones afectades i al seu entorn més proper.

Un any després de la primera edició, el vincle entre Tibidabo i AFANOC ha portat a celebrar una 2ª edició de la jornada solidària “Posa’t la Gorra!” en un dels espais més màgics i emblemàtics de la ciutat de Barcelona, el Parc d’atraccions Tibidabo.

Al llarg de la jornada, membres de l’AFANOC donaran a conèixer a tots els visitants del Parc la seva tasca i repartiran de forma gratuïta la gorra solidària als primers 2.000 visitants.
Amb aquesta festa, el Tibidabo haurà celebrat un total de 12 festes solidàries i culturals des de l’inici de la temporada, el març de 2022, amb més de 40.000 participants.

Una jornada imprescindible

“Posa’t la Gorra!” neix l’any 2001 arran de la necessitat de compartir la realitat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies en un espai lúdic i festiu amb l’objectiu principal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que sorgeixen a partir del seu diagnòstic.
Vint anys després de la seva primera edició, l’AFANOC ha realitzat més de 80 festes solidàries en les quals han participat més de 7.500 voluntaris i s’han distribuït al voltant d’1 milió de gorres.