El Tibidabo celebra la 25a edició de la Cançó de Pau

Comparteix
23/12/2022
Imatge
Actuació de la Cançó de Pau al Tibidabo

El proper 27 de desembre, el Parc d’atraccions Tibidabo acull una nova edició d’aquesta cantada solidària en favor d’UNICEF 

Tothom qui accedeixi al Parc abans de les 11 hores tindrà entrada gratuïta i només haurà de fer una aportació solidària de dos euros a l’ONG

El proper 27 de desembre, el Parc d’atraccions Tibidabo, acull la 25a edició de la Cançó de Pau, una cantada solidària en favor d’UNICEF sota el lema “Tots volem la Pau, no volem més guerres”. Es tracta d’una de les cites solidàries que el Parc acull al llarg de l’any i que té com a objectiu fomentar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, així com reivindicar la pau arreu del món. 

L’acte tindrà lloc a la Plaça dels Somnis, a les 10.30 hores, i comptarà amb la participació, com a ambaixadors de la pau, del regidor de Sarrià – Sant Gervasi i president de PATSA, Albert Batlle; el president d’UNICEF a Catalunya, Jaume Lanaspa; l’actor Joan Pera; i el pastisser Christian Escribà.   

A més de cantar la Cançó de Pau, els nens i nenes que participin en aquest acte solidari podran escriure missatges al Llibre de la Pau del Tibidabo, que després els ambaixadors de la pau compartiran amb tot el públic.

En motiu d’aquest acte solidari, totes les persones que accedeixin al Parc abans de les 11 hores tindran entrada gratuïta. Tan sols hauran de fer una aportació solidària de dos euros que es destinarà a UNICEF. 

Conveni amb UNICEF 

La Cançó de Pau s’engloba dins de les accions solidàries que el Parc d’atraccions Tibidabo acull al llarg de tot l’any. Aquesta, en concret, s’emmarca en l’acord vigent que el Parc i UNICEF tenen des de 2012 i que té com a objectiu impulsar el coneixement dels Drets dels Infants i contribuir als programes de supervivència, educació i protecció d’UNICEF arreu del món.

El Nadal al Tibidabo 

Les persones que visitin el Parc d’atraccions Tibidabo aquests dies podran continuar gaudint de la pista de gel que s’ha instal·lat a la Plaça dels Somnis, en motiu de les festes de Nadal. Es tracta d’una pista de gel sintètica i sostenible de 200 m2 i amb capacitat per a 40 persones. L’accés a la pista està inclòs a l’entrada del Parc i també se’n pot fer ús sense entrada, abonant cinc euros. 

El públic també podrà gaudir de dos nous espectacles: “El Bo de Collserola”, que es pot veure tots els dies a la Plaça del Jardí, a les 16 hores; i el “Tibimarionetarium de Nadal”, amb passis continus a partir de les 13 hores. 

A més, fins el proper 4 de gener, al Krüeger Hotel, hi ha el Krampus, un malèfic personatge que només es deixa veure durant el Nadal.