El Tibidabo estrena una pista de gel per Nadal   

Comparteix
22/11/2022
Imatge
Decoració de Nadal al Tibidabo

A partir del proper 26 de novembre i fins el 5 de gener, el Parc d’atraccions tindrà una pista de gel a la Plaça dels Somnis, oberta a tota la ciutadania

La instal·lació, amb capacitat per a 40 persones, està feta d’un material sintètic que permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel, garantint així la sostenibilitat 

També durant aquestes dates, s’estrena un nou espectacle de les mascotes del Tibidabo i tornen les marionetes del Tibimarionetarium 

El Parc d’atraccions Tibidabo celebra el Nadal amb una pista de gel oberta a tota la ciutadania. La pista s’instal·larà a la Plaça dels Somnis i estarà operativa del 26 de novembre al 5 de gener, sempre que el Parc estigui obert.

Aquesta pista, de 200 m2 i amb capacitat per a 40 persones, està feta d’un material sintètic que permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real, garantint així la sostenibilitat. En concret, està feta de panells de polietilè, un material nou i revolucionari amb un consum energètic inexistent ja que, a diferència de les pistes de gel convencionals, no necessita aigua ni electricitat per conservar-se. 

L’accés a la pista de gel està inclòs al preu de l’entrada al Parc, però també hi haurà la possibilitat de fer ús de la pista sense visitar la resta del Parc, abonant 5 euros. 

Les mascotes del Tibidabo estrenen l’espectacle El Bo de Collserola 

També el 26 de novembre, s’estrenarà El Bo de Collserola, un nou espectacle de les mascotes del Tibidabo. En aquesta ocasió, el protagonista és el Bo, un porc senglar molt compromès amb la cura del medi ambient i l’entorn de Collserola que conscienciarà al públic de la importància de cuidar aquesta muntanya. L’espectacle es farà a la Plaça del Jardí, a les 16:30 hores, els dies que el Parc està operatiu. 

A més, a partir del 3 de desembre, el Tibidabo acollirà, un any més, el Tibimarionetarium. Es tracta d’un espectacle de marionetes nadalenc amb la música, la neu i els estels com a protagonistes. En aquest cas, hi haurà passis cada hora, fins el 5 de gener, al Marionetarium.  

I a l’Hotel Krüeger hi tornarà el Krampus, un malèfic personatge de l’hotel més tenebrós de la ciutat que només es deixa veure durant el Nadal. Aquesta temporada, l’Hotel allarga set dies més la seva obertura. Tancarà del 19 al 26 de desembre i estarà obert del 27 de desembre al 4 de gener, sempre que el Parc estigui també obert.  

Totes aquestes activitats estan incloses en el preu de l’entrada al Parc d’atraccions Tibidabo.