El Tibidabo més solidari acull la XI edició d’Un cop de mà

Comparteix
23/05/2022
Imatge
Paradeta solidaria al Tibidabo a la festa "Un cop de mà"

El Tibidabo, dins del marc d’acció social, ha albergat aquest diumenge l’11a edició de la festa solidària d’Un cop de mà

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer la tasca que realitzen les ONG locals i sensibilitzar als infants sobre les problemàtiques socials que ens envolten

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha celebrat, aquest diumenge 22 de maig, la XI edició de la festa solidària “Un cop de mà”. La jornada, organitzada per la Fundació Migranodearena i inserida dins del marc d’acció social del Tibidabo, té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer les tasques que realitzen les ONG locals. D’aquesta manera, en un ambient familiar i solidari, es pretén conscienciar als infants i a les seves famílies sobre les problemàtiques socials i la realitat que ens envolta. 

Amb “Un cop de mà”, el Tibidabo referma, una vegada més, el seu compromís amb les iniciatives solidàries. En l’edició d’enguany, el Parc ha cedit un nombre d’entrades limitat amb un 30% de descompte pels simpatitzants que venen de part de les entitats participants. A més, dos euros del preu de cada entrada han anat destinats a la solidaritat. 

Durant tot el dia, els visitants han gaudit dels tallers i activitats organitzats per les entitats no lucratives a banda de disposar de les atraccions habituals del Parc. Aquest any, l’esdeveniment s’ha dedicat a la protecció i a la defensa dels drets de la infància, per aquest motiu les tres entitats participants han estat: el Casal dels Infants, Junts Autisme i la Casa Ronald McDonald Barcelona.

Des del seu inici, l'esdeveniment ha comptat amb 56 entitats que, a través de tallers, han pogut donar a conèixer la seva tasca, al mateix temps que guanyar visibilitat i captar fons. Comptant totes les edicions, un total de 60.623 persones han participat en la jornada solidària d’Un cop de mà.