La Festa Major de la Vila Olímpica arriba al Port Olímpic 

Comparteix
30/06/2022
Imatge

El Moll de Mestral serà l’escenari de diverses actuacions musicals i escèniques aquest dissabte   

És la primera vegada que el Port Olímpic se suma a la Festa Major i ho fa amb la voluntat d’obrir-se al veïnat 

Aquest cap de setmana el Port Olímpic de Barcelona esdevindrà un dels escenaris de la Festa Major del barri de la Vila Olímpica. Dissabte, a partir de les 19 h, el Moll de Mestral acollirà diferents activitats musicals i escèniques adreçades a tota la ciutadania.

A les 19 h hi haurà una mostra de dansa i arts escèniques. Hi actuaran els grups de dansa oriental i ball en línia del Casal de Barri i s’oferirà una classe oberta de ball en línia. Tot seguit, l’escola AULES representarà l’espectacle creat als tallers de la Commedia dell’Arte.
 

A partir de les 21 h, serà el torn de la banda barcelonina CAPINÀS, que presentarà el seu darrer disc, “Visceral”, omplint de rumba el Moll de Mestral.  

El programa complet de la Festa Major es pot consultar aquí

Un port connectat amb la ciutadania 

El Port Olímpic acull, per primer cop, actes de la Festa Major del barri de la Vila Olímpica. La iniciativa s’emmarca en la doble voluntat de fer partícip al veïnat de la transformació d’aquest espai i relligar el Port al teixit més proper.

Justament, aquest mes de juliol començaran, entre altres treballs, les obres del nou accés que connectarà directament l’avinguda Litoral amb una gran zona d’estada i passeig al Moll de Mestral.  Els treballs tindran un any de durada i permetran eliminar barreres i desnivells, generant una continuïtat entre el barri de la Vila Olímpica i el Port. 

Coincidint amb l’inici de les obres, s’han previst diferents accions de comunicació al veïnat, com l’enviament d’un fulletó informatiu i l’organització de visites guiades a les instal·lacions del Port Olímpic, amb la col·laboració de les associacions de veïns de la Vila Olímpica, el Front Marítim i Diagonal Mar. El propòsit del recorregut és explicar l’avenç dels treballs, els nous usos del Port Olímpic i l’activitat que s’hi desenvolupa des que Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) n’és responsable de la gestió.