La fira Vermut & Soul recala al Port Olímpic 

Comparteix
05/05/2022
Imatge
Imatge panoràmica del Port Olímpic en un dia assolellat

La mostra, que té lloc del 6 al 8 de maig, comptarà amb els millors productors de vermut, actuacions musicals en directe, una àmplia oferta gastronòmica, així com activitats i tallers

L’acollida de la fira reafirma la voluntat del Port Olímpic d’esdevenir un espai de trobada per a la ciutadania 

El Port Olímpic acull, del 6 al 8 de maig, la Fira Vermut & Soul, una mostra que ret homenatge a la cultura del vermut, la música i la gastronomia. La trobada aplegarà els millors productors i establiments de vermut i aperitius. A més, s’hi concentrarà una àmplia oferta gastronòmica i nombroses activitats, com ara tallers i tasts de vermuts, classes de ball, música en directe i sortides en catamarà, entre altres propostes. 

Per accedir a la fira s’ha d’adquirir una entrada a través del web vermutandsoul.com per a un dels torns que s’ofereixen divendres (de 17 a 23 h), dissabte (d’11 a 16:30 h o de 17 a 23 h) i diumenge (d’11 a 16 h o de 16:30 a 21 h). 

El Port Olímpic, un espai de trobada per a la ciutadania 

La celebració de la Fira Vermut & Soul al Port Olímpic entronca amb la voluntat de convertir l’espai en un nou punt de trobada social i familiar prop del mar. 

L’obertura del Port Olímpic als barcelonins i barcelonines és un dels eixos estratègics del projecte de transformació que lidera Barcelona de Serveis Municipals (B:SM). En aquesta nova etapa, el Port Olímpic vol ser un espai ciutadà en què convisquin, sota criteris de sostenibilitat i gestió pública, la nàutica amb la generació d’activitat econòmica, principalment vinculada al mar i a l’economia blava. A més, s’impulsa la configuració d’un nou espai gastronòmic.