Les orquestres de l’associació Vozes tornen a omplir de música el Tibidabo

Comparteix
21/07/2022
Imatge
Joves de l'orquestra Vozes tocant música al Tibidabo

El pròxim 22 de juliol, el Parc d’atraccions Tibidabo celebrarà el concert anual solidari amb l’associació Vozes, l’entitat que ofereix formació musical gratuïta i de qualitat a infants i joves en situació de vulnerabilitat  

L’acte comptarà amb la participació de més de 100 nens i nenes d’aquesta entitat i amb la presència del 5è tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i president del Parc d’atraccions Tibidabo, Albert Batlle

Aquest proper divendres, 22 de juliol, a partir de les 17h, el Parc d’atraccions Tibidabo acollirà la 9ª edició del concert solidari Vozes, l’entitat que fa accessible l’educació musical de qualitat a infants i joves d’entorns vulnerables. 

El concert tindrà lloc a la Plaça dels Somnis del Tibidabo i comptarà amb la participació de més de 100 infants i joves que interpretaran un repertori musical alegre i variat. També hi serà el 5è tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i president del Parc d’atraccions Tibidabo, Albert Batlle.

L’actuació començarà amb les interpretacions dels més menuts, l’Orquestra d’Iniciació Vozes. Tot seguit, serà el torn de l’Orquestra Infantil i Juvenil Vozes i posarà punt i final al concert, l’Orquestra Simfònica Vozes.

L’aliança Tibidabo - Vozes

El Parc d’atraccions Tibidabo col·labora amb l’associació Vozes des de l’any 2014. Aquesta col·laboració s’emmarca en els eixos estratègics de solidaritat i educació del Parc, que, entre d’altres, té com a objectiu donar visibilitat als col·lectius més necessitats i fomentar jornades educatives en un entorn diferent.

L’associació Vozes, que ofereix formació musical gratuïta i de qualitat a infants i joves en situació de vulnerabilitat, realitza una seixantena de concerts anuals a Barcelona i també fora de la ciutat. D’entre aquests concerts, destaca el que es fa cada estiu al Tibidabo, una de les cites més assenyalades al calendari, tant per a Vozes com per al Parc.