El Park Güell reprèn les visites escolars

Comparteix
27/09/2022
Imatge
Plaça de la natura amb un grup escolar

El programa “Park Güell i les escoles” ofereix visites lliures i guiades per a alumnes de totes les edats, catalans i de la resta de la Unió Europea

Les inscripcions ja estan obertes al web del Park Güell i les visites començaran a l’octubre

El curs passat, més de 30.000 estudiants van participar en aquestes visites educatives  

Coincidint amb la tornada a les aules, el Park Güell reprèn el programa de visites escolars “Park Güell i les escoles”. Gràcies a aquesta iniciativa, els centres d’ensenyament de Catalunya i de la Unió Europea interessats en l’obra de Gaudí poden fer una visita a aquesta obra emblemàtica de l’arquitecte.

Les inscripcions ja estan obertes al web oficial del Park Güell i les visites es podran fer a partir del proper 3 d’octubre i durant tot el curs escolar. Hi poden participar tots els centres educatius d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional que acreditin que a les seves aules estan treballant o treballaran l’obra de Gaudí.

Com cada any, s’ofereixen dues modalitats de visita, en unes franges horàries específiques, que inclouen sempre l’accés gratuït al parc. La primera modalitat és la visita guiada, que permet descobrir de manera didàctica i amena els racons més emblemàtics del Park Güell. La visita està disponible en cinc llengües (català, castellà, francès, anglès i italià) i té un cost de 60€ per cada grup de 30 alumnes. L’altra modalitat de visita és la lliure, que permet recórrer lliurement el Park Güell sense servei de guiatge. En tots dos casos, els grups poden ser d’un màxim de 60 alumnes per escola i dia i amb l’acompanyament, d’almenys, un docent.

El programa “Park Güell i les escoles” forma part del conjunt de mesures amb que el Park impulsa l’ús social, veïnal i educatiu d’un dels majors atractius patrimonials de la ciutat. A més d’aquestes visites, al llarg de tot l’any, el Park ofereix altres activitats adreçades al públic infantil i escolar com ara el concurs de Sant Jordi i el drac del Park Güell o els tallers didàctics inspirats en l’obra de Gaudí.

Més de 30.000 alumnes van gaudir d’aquest programa de visites el curs passat

El curs passat, van participar en el programa “Park Güell i les escoles” 30.248 alumnes de 1.561 grups escolars i la previsió per a aquest curs és superar aquestes xifres.

Per modalitat de visita, van ser majoria els que van escollir la visita lliure, el 77% de l’alumnat; respecte el 23% que va optar per la visita guiada. La visita lliure és la més escollida entre l’alumnat de Secundària, mentre que la guiada, és la més utilitzada pels grups d’Infantil i Primària.

Pel que fa a la nacionalitat d’aquests visitants, la majoria, eren de Catalunya i la resta de l’Estat, seguits de francesos i belgues.

Últimes notes de premsa relacionades

Comparteix
Imatge
30/11/2023
Més de 600 alumnes de 5è i 6è de primària participen al primer STEAM Park Güell  
Comparteix
Imatge
19/06/2023
El Park Güell, a punt per a un estiu de música, cinema i recorreguts històrics