El Tibidabo obrirà les portes del nou Espai 666 durant la Setmana Santa

Comparteix
21/03/2024
Imatge

El Parc d’atraccions estrena una nova experiència de terror en la que els visitants podran conèixer i fotografiar-se amb els personatges més emblemàtics de l’Hotel 666

Durant la Setmana Santa, el Tibidabo obrirà cada dia entre el dimecres 27 de març i el dilluns 1 d’abril

El Parc d’atraccions Tibidabo encara la seva programació de Setmana Santa amb una de les estrenes més esperades de la nova temporada, com és l’Espai 666. Una nova proposta de terror en la que, per primera vegada, els visitants podran conèixer i fotografiar-se amb els personatges de l’Hotel 666. 

Després de descobrir els secrets de l’Hotel 666, els visitants s’endinsaran en el nou l’Espai 666, on els personatges de terror que viuen al Tibidabo sortiran dels quadres i els miralls que decoren l’habitació per donar-los un últim ensurt. 

El Parc també ampliarà la programació d’espectacles del teatre Marionetarium i les actuacions de les mascotes del Tibidabo durant tota la Setmana Santa, i habilitarà la reserva prèvia de l’experiència de realitat virtual Beyond a la mateixa atracció. 

Coincidint amb les vacances escolars, el Parc d’atraccions obrirà cada dia entre el dimecres 27 de març i el dilluns 1 d’abril. 

Una temporada plena de novetats

L’ampliació dels dies d’obertura durant la Setmana Santa suposa una oportunitat per conèixer les novetats que el Tibidabo presenta en la temporada 2024, com el nou espai CreaTibi by Lego Education. Una proposta formativa en la que els nens i nenes experimenten amb la ciència i la robòtica per completar la missió Artemis, que prepara l’arribada de la primera dona a la lluna. 

Els visitants també podran gaudir dels renovats miradors del Parc, com el de l’Àrea Panoràmica, situat al punt més alt de la muntanya i amb les millors vistes sobre Barcelona, o el mirador Somnis, que estrena una exposició d’imatges estereoscòpiques, el format 3D del segle XIX. 

En aquest 2024, el Tibidabo espera mantenir la línia de creixement dels darrers anys i superar els 700.000 visitants. El Parc ha iniciat la temporada amb una bona afluència de públic, amb més de 4.000 visitants diaris de mitjana en els seus tres primers caps de setmana d’activitat. 
 

Últimes notes de premsa relacionades

Comparteix
Imatge
08/05/2024
Més de 2.100 estudiants de 4t d’ESO i batxillerat participen en la 7a jornada de ciència del Tibidabo
Comparteix
Imatge
02/05/2024
La caiguda lliure del Tibidabo es dirà Merlí i s’estrenarà a finals de maig
Comparteix
Imatge
28/02/2024
El Tibidabo estrenarà la nova atracció de caiguda lliure durant la primavera