BSM es proposa reduir un 40% els desplaçaments en vehicle motoritzat amb el primer Pla de Desplaçament d’Empresa

Comparteix
19/09/2023
Imatge

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, BSM posa en marxa el seu primer Pla de Desplaçament d’Empresa (PDE). Es tracta d’un conjunt de mesures que pretenen optimitzar la mobilitat de la plantilla i els col·laboradors de la companyia, afavorir l’ús d’alternatives al vehicle privat i racionalitzar l’ús del cotxe a favor de solucions de mobilitat més sostenibles.

Un dels objectius principals de les accions previstes és reduir d’aquí a 2028 un 40% tots els desplaçaments en vehicle motoritzat que tinguin com a origen o destí els centres de treball de l’empresa. El conjunt de mesures incloses en el PDE també busca una reducció del 15% en el volum d’emissions contaminants generades en aquests recorreguts.

Un pla certificat per l’Autoritat del Transport Metropolità

El PDE de BSM està certificat per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que reconeix aquelles institucions que treballen per promoure la mobilitat sostenible als seus centres de treball. El segell té una validesa de tres anys.

Tal com marca l’ATM, l’estratègia elaborada per BSM ha de permetre assolir un estalvi del consum energètic, l’increment de la seguretat viària i la millora de la salut de les persones. També tindrà un impacte positiu sobre la productivitat, la competitivitat, la igualtat d’oportunitats i una reducció de les externalitats.

El PDE neix d’una diagnosi de mobilitat interna elaborada l’any 2020 i es combina i actualitza amb les dades recollides el 2022, després que la pandèmia modifiqués els nostres hàbits de mobilitat.

 

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
03/05/2024
BSM col·labora en la iniciativa “Vacances de pau” per a infants d’Ucraïna
Comparteix
Imatge
25/04/2024
El Zoo de Barcelona participa en un projecte LIFE de reaprofitament d’aigua
Comparteix
Imatge
18/03/2024
Nova edició del curs de mecànica de Bicing per a persones en situació de vulnerabilitat