El Tibidabo celebra la 26a edició de la cantada solidària ‘Cançó de Pau’

Comparteix
27/12/2023
Imatge

El Tibidabo ha reunit a més de 2800 persones en la 26a edició de la Cançó de Pau, l’emblemàtica cantada solidària que el parc organitza en col·laboració amb UNICEF i que s’ha celebrat aquest dimecres al Parc. Sota el lema “Tots volem la pau, no volem més guerres”, la jornada reivindica la pau arreu del món i té com a objectiu fomentar entre els més petits valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte. 

L’acte s’ha celebrat a la Plaça dels Somnis i ha comptat amb la participació, com a ambaixadors de la pau, del tercer tinent d’alcaldia, Albert Batlle, la responsable de comunicació d’Unicef Comité Catalunya, Laia Ruich, Sor Lucia Caram, l’empresari, Enrique Tomàs, i l’escriptora de contes infantils, Anna Lauradó.

Durant la jornada, els nens i nenes han pogut escriure els seus missatges i desitjos al Llibre de la Pau del Tibidabo, que els ambaixadors han compartit amb tot el públic. 

Conveni amb UNICEF 

La Cançó de Pau forma part de les accions solidàries que el Parc d’atraccions Tibidabo acull al llarg de tot l’any. Aquesta s’emmarca en l’acord vigent que el Parc i UNICEF tenen des de 2012 i que té com a objectiu impulsar el coneixement dels Drets dels Infants i contribuir als programes de supervivència, educació i protecció d’UNICEF arreu del món.

Nadal al Tibidabo 

La celebració de la Cançó de Pau és una de les dates emblemàtiques de l’agenda d’activitats del Tibidabo durant el Nadal. Fins el proper 5 de gener, els visitants del Parc podran gaudir de novetats com la pista de gel sostenible de 200 m2 que s’ha instal·lat a la Plaça dels Somnis, i pel que ja han passat gairebé 6.500 persones. 

A més de la pista de patinatge, la programació de Nadal del Tibidabo inclou altres propostes per a tots els públics, com noves pel·lícules en 4D, el nou espectacle de marionetes Marionetarium de Nadal i sorpreses pels visitants del Krüeger Hotel. 
 

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
30/01/2024
La Cuca de Llum guanya el premi d’arquitectura International Design Awards
Comparteix
Imatge
11/01/2024
El Tibidabo arriba als 680.000 visitants i tanca el 2023 amb un creixement del 10%
Comparteix
Imatge
08/01/2024
El Tibidabo i les seves mascotes participen, per primera vegada, a la Cavalcada de Reis de Barcelona