El Tibidabo i les seves mascotes participen, per primera vegada, a la Cavalcada de Reis de Barcelona

Comparteix
08/01/2024
Imatge

La màgia del Tibidabo ha estat present, per primera vegada, a la Cavalcada Reial de Barcelona, que va recórrer els carrers de la ciutat el passat 5 de gener. Les mascotes del Parc –el Ti, la Bi, la da i el Bo- van ser protagonistes de la nit més màgica de l’any i van repartir caramels aptes per a celíacs des d’un autobús dissenyat especialment per l’ocasió que destacava les imatges de les atraccions més emblemàtiques del Parc, com l’Avió, l’Embruixabruixes o el Giradabo. 

Les mascotes del Parc van estar acompanyades per voluntaris i voluntàries, que les van ajudar a repartir caramels entre tots els assistents. 

Nadal al Tibidabo

Amb la participació a la Cavalcada Reial de Barcelona, el Tibidabo va tancar la seva programació de Nadal, marcada per una proposta d’oci, solidaritat i sostenibilitat. 

Una de les principals atraccions del Parc aquesta temporada nadalenca ha estat la instal·lació de la pista de gel sostenible de 200 m2 a la Plaça dels Somnis, per la que han passat més de 12.000 persones. 

A més de la pista de patinatge, durant el Nadal el Tibidabo ha organitzat propostes per a tots els públics, com noves pel·lícules 4D, el nou espectacle de marionetes Marionetarium de Nadal i novetats pels visitants del Krüeger Hotel. 

El Parc també ha dedicat el Nadal a la solidaritat amb la celebració d’un dels actes més emblemàtics al calendari del Tibidabo, com és la ‘Cançó de Pau’. Més de 2.800 persones es van reunir el passat 27 de desembre a la Plaça dels Somnis per celebrar aquesta cantada solidària i reivindicar la pau al món. 
 

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
30/01/2024
La Cuca de Llum guanya el premi d’arquitectura International Design Awards
Comparteix
Imatge
11/01/2024
El Tibidabo arriba als 680.000 visitants i tanca el 2023 amb un creixement del 10%
Comparteix
Imatge
27/12/2023
El Tibidabo celebra la 26a edició de la cantada solidària ‘Cançó de Pau’