El Zoo de Barcelona amplia l’oferta d’activitats per Setmana Santa

Comparteix
22/03/2024
Imatge

El Zoo de Barcelona amplia l’oferta d’activitats coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa. A partir del proper 23 de març i fins l’1 d’abril, les persones que visitin el Zoo podran gaudir d’un seguit de propostes lúdiques i educatives incloses al preu de l’entrada.

En línia amb el propòsit del Zoo, totes les activitats tenen com a finalitat promoure el respecte per la natura entre grans i petits.

D’entre les propostes que s’ofereixen, destaquen les “Trobades amb cuidadors i cuidadores” per conèixer millor la situació d’algunes espècies amenaçades com els formiguers gegants, els pingüins o les elefantes; i “La closca de la tortuga”, un taller interactiu amb les closques de les tortugues on s’explica l’estat d’aquesta espècie a Catalunya i el paper del Zoo de Barcelona en la seva conservació.

Una altra activitat programada per aquestes dates és el “Laboratori d’invertebrats” per aprofundir en el coneixement d’aquestes espècies poc conegudes, però essencials per als ecosistemes.

Totes les activitats i els horaris es poden consultar al web del Zoo i no requereixen reserva prèvia.

El Passaport de Natura estrena una nova activitat

A més d’aquestes activitats, els membres del Zoo Club poden gaudir d’una nova proposta per sumar un nou segell al seu Passaport de Natura. Es diu “El Zoo refugi de fauna” i s’hi explica la tasca del Zoo de Barcelona com a centre de benestar animal d’espècies rescatades del tràfic il·legal i altres situacions complexes.

Amb aquesta ja són cinc les activitats del Passaport de Natura, una iniciativa educativa que pretén fomentar el coneixement de la biodiversitat del planeta entre els infants i famílies que visiten el Zoo a través d’activitats lúdiques i dinàmiques. Les altres activitats són “A la descoberta del Zoo”, “Va de caques”, “Primats i humans” i “Un felí al nostre bosc”.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
20/03/2024
Un estudi impulsat per la Fundació Barcelona Zoo avaluarà l’estat dels amfibis a Catalunya
Comparteix
Imatge
14/03/2024
BSM facilita l’accés al lleure, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat