L’STEAM Zoo reuneix més de 600 joves de secundària

Comparteix
16/11/2023
Imatge

El Zoo de Barcelona ha acollit una nova jornada STEAM, un matí d’activitats científiques adreçades a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO. En aquesta edició, celebrada el 16 de novembre, hi han participat un total de 640 nois i noies de diferents instituts de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

L’alumnat ha gaudit de quatre activitats impartides per l’equip d’educadors i educadores del Zoo de Barcelona, que ha treballat conjuntament amb el personal docent i investigador de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) en el seu desenvolupament.

Al primer dels tallers, titulat “L’ADN a les teves mans”, l’alumnat ha extret ADN d’una mostra de cèl·lules de maduixa i ha pogut tocar-lo. A “Què mengem?”, han après com el que ingerim es transforma en energia, a partir d’una sèrie d’experiments. Al taller “Interpretant el que pensem”, els participants han comprovat, en directe, com es comuniquen el cervell i els músculs del cos. I a “Mà biònica”, han après com movem les extremitats.  

A més, l’alumnat ha gaudit de l’espectacle participatiu “Les tres neurones”, on també han après com funcionen les cèl·lules que conformen el teixit nerviós.  

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
22/03/2024
El Zoo de Barcelona amplia l’oferta d’activitats per Setmana Santa
Comparteix
Imatge
20/03/2024
Un estudi impulsat per la Fundació Barcelona Zoo avaluarà l’estat dels amfibis a Catalunya
Comparteix
Imatge
14/03/2024
BSM facilita l’accés al lleure, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat