Noves passes en la configuració del Balcó Gastronòmic del Port Olímpic

Comparteix
11/07/2023
Imatge

BSM adjudica tres noves propostes gastronòmiques, coincidents amb l’aposta per un model culinari atractiu per a diferents perfils de públic i basat en la qualitat, la diversitat i el compromís amb l’alimentació sostenible i saludable

 

El Port Olímpic segueix endavant amb la configuració del nou model de restauració del Balcó Gastronòmic. BSM ha adjudicat tres noves propostes gastronòmiques que reforcen l’aposta per cuines pensades per a diferents perfils de públics i basades en la qualitat, la diversitat i el compromís amb l’alimentació sostenible i saludable.

La selecció d’aquests tres projectes s’ha fet seguint els mateixos criteris emprats en el concurs públic realitzat a finals de l’any passat: la qualitat, l’estil de cuina i producte, el disseny i ambientació proposat per als espais interiors i les mesures de sostenibilitat establertes per reduir l’impacte de l’activitat en l’entorn. En total, s’hi han presentat 7 propostes, entre les quals han resultat escollides les opcions següents:

  • Cuines del món - innovació: El Tribut
  • Cuina flexiteriana: Super Local
  • Cantina: Casa Carmen

Aquest segon lot d’adjudicacions amplia el nombre de propostes gastronòmiques que van adjudicar-se a finals del 2022, un procés que va permetre la formalització de 7 dels 11 restaurants que configuraran el Balcó Gastronòmic. 

La resta de l’oferta culinària del nou Port Olímpic es completarà a principis del 2024, un cop s’adjudiqui un últim restaurant i les tres botigues gastronòmiques. Aquestes darreres seran tres espais que actuaran com a complements de l’oferta culinària dels espais de restauració. 

El Balcó Gastronòmic farà del Port Olímpic un espai de restauració singular en primera línia del litoral barceloní, on serà possible trobar des d’opcions innovadores vinculades a la cuina-fusió fins a cuina de mercat d’arrel mediterrània. Cartes i menús variats i complementaris per a tot tipus d’ocasions.

Aquest mes de juliol s’inicia la segona fase d’obres del Balcó Gastronòmic, un cop completat l’enderroc de les antigues estructures del Moll de Gregal. La nova àrea ocuparà una superfície total de 24.000 m2 dels quals 8.000 seran espais de restauració.

La construcció del Balcó Gastronòmic finalitzarà a finals de l’estiu del 2024, coincidint amb l’inici de la Copa Amèrica de Vela, que farà del Port Olímpic la base de les competicions femenines i juvenils. 

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
22/01/2024
El Port Olímpic finalitza la configuració del Balcó Gastronòmic
Comparteix
Imatge
21/12/2023
El Port Olímpic impulsa la reconversió professional cap al sector nàutic amb la primera promoció de marineria de port esportiu
Comparteix
Imatge
03/11/2023
El Port Olímpic inicia la darrera fase de configuració del Balcó Gastronòmic