SMOU participa al Parking Day, una iniciativa mundial que transforma places públiques d’aparcament en espais d’ús comú

Comparteix
14/09/2023
Imatge

SMOU, l’aplicació de mobilitat de Barcelona, participarà demà, 15 de setembre, al Parking Day. És el primer cop que BSM s’afegeix a aquest esdeveniment anual que té lloc a diferents ciutats del món i que a Barcelona coordinen la cooperativa Espai Ambiental i ISGLOBAl amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració d’EIT Urban Mobility. 

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar i reivindicar un model de ciutat sostenible centrat en les persones i el medi ambient. Per aconseguir-ho, diverses entitats i col·lectius ocupen temporalment places públiques d’aparcament de cotxes per fer-hi diferents accions i activitats de conscienciació. 

SMOU se situarà durant tot el matí al carrer Floridablanca, número 49, per explicar com l’aplicació treballa per promoure entre la ciutadania un model de mobilitat sostenible, connectada, planificada i elèctrica. Diferents plafons informatius exposaran quins són els principals serveis i solucions de mobilitat que aglutina la plataforma, i quines són les funcionalitats innovadores que permeten utilitzar còmodament serveis de mobilitat com la Xarxa d’Aparcaments BSM, AREA, Bicing o Endolla Barcelona, entre d’altres. També es portarà a terme un joc de preguntes divulgatiu.

La participació d’SMOU al Parking Day és la primera acció amb què BSM s’afegeix a la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany té lloc del 16 al 22 de setembre. 

Al llarg d’aquests dies, posarà en marxa una campanya de comunicació amb el lema “Creant la mobilitat del futur”. L’objectiu és difondre l’aportació de valor que BSM realitza a la ciutadania promovent un nou model de mobilitat pensat per a les persones, i que posa el focus en la sostenibilitat, la innovació i la digitalització per donar resposta a les noves necessitats.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
28/04/2024
Endolla Barcelona testeja un punt de càrrega de vehicles mòbil i un de fàcil manteniment
Comparteix
Imatge
11/03/2024
La xarxa Endolla Barcelona consolida el lideratge de la ciutat en electromobilitat i facilita la transició cap al vehicle elèctric