El Port Olímpic impulsa la primera edició de la Regata Polar, que unirà Barcelona amb La Ràpita

Comparteix
17/05/2023
Imatge

Les inscripcions a aquesta prova popular s’obren avui 17 de maig

El Port Olímpic promou, amb la col·laboració del Club de Mar Port Olímpic, la primera edició de la Regata Polar. Aquesta prova popular partirà del mateix Port Olímpic el 8 de setembre i posarà rumb a Sant Carles Marina (La Ràpita), travessant la Costa Daurada. 

Avui, 17 de maig, s’obren les inscripcions a la regata, que es podran fer a través del web del Club de Mar Port Olímpic, que n’és coorganitzador. Serà una ruta d’unes 100 milles i passarà per alguns dels punts més destacats d’aquest àmbit del litoral català, com el golf de Sant Jordi, el cap de Tortosa o el delta de l’Ebre, entre d’altres. 

La Polar es configura com una prova popular que es mantindrà en tot moment a 12 milles de la costa, de manera que hi podran participar totes les embarcacions que ja competeixen en altres regates impulsades pel Port Olímpic.

La competició vol complementar l’oferta actual de regates curtes que promou el Club de mar Port Olímpic, entre les quals destaquen la Lliga Social o la Barcelona 4 Clubs (coorganitzada juntament al Reial Club Marítim de Barcelona, el Reial Club Nàutic de Barcelona i el Club de Vela de Badalona). 

El Port Olímpic, epicentre de regates i dinamitzador de la nàutica 

La Regata Polar és una iniciativa que neix de la voluntat de les empreses i entitats nàutiques presents al Port Olímpic de promoure una regata popular de llarga durada. A més, és coincident amb el paper que el Port Olímpic vol tenir com a dinamitzador de l’activitat nàutica i impulsor d’iniciatives compartides que posicionin l’espai com a escenari de regates i altres activitats de divulgació marina. 

El Port Olímpic tindrà, a més, un paper destacat durant la celebració de la Copa Amèrica de Vela l’any 2024, acollint les regates juvenils i femenines. Aquestes darreres s’organitzen per primer cop en la història d’aquest important certamen.

Més informació de la Regata Polar aquí

Últimes notes de premsa relacionades

Comparteix
Imatge
07/05/2024
El Port Olímpic inicia una prova pilot per fomentar la biodiversitat al seu fons marí
Comparteix
Imatge
30/04/2024
El Port Olímpic promou la nàutica inclusiva acollint la celebració de la segona Regata per l’Alzheimer
Comparteix
Imatge
05/04/2024
El Port Olímpic es converteix en un dels escenaris de la programació científica, social i cultural de la Conferència del Decenni dels Oceans de la UNESCO