La Cuca de Llum, finalista als premis d’arquitectura Architizer A+ Awards

Comparteix
08/05/2023
Imatge

La Cuca de Llum, el funicular del Parc d’atraccions Tibidabo, és un dels projectes finalistes als prestigiosos premis Architizer A+ Award. Aquests guardons, un dels més rellevants internacionalment en l’àmbit de l’arquitectura, estan organitzats per onzena vegada per Architizer, una plataforma d'arquitectura online que premia els projectes més significatius en l’àmbit de l’arquitectura, el disseny i la innovació a escala global.  

La Cuca hi participa dins la categoria ‘Projecte de transport sostenible’, la qual s’estrena per primera vegada al certamen per reconèixer, entre altres aspectes, els mitjans de transport que incorporen sistemes i materials sostenibles i segueixen les millors pràctiques relacionades amb el disseny, la construcció i les operacions ètiques.

En aquesta línia, el funicular del Tibidabo, gràcies al seu disseny avançat i innovador, competeix davant d’altres projectes que han estat creats per arquitectes i estudis de disseny reconeguts mundialment.

Els guanyadors dels premis es coneixeran el pròxim 30 de maig, un cop finalitzi el doble sistema de votacions  previst. D’una banda, el d’un jurat format per grans professionals del sector; de l’altra, el resultant d’un procés de votació popular que permet que qualsevol persona que es registri a la web d’Architizer pugui emetre el seu vot.

El nou funicular presenta un disseny innovador que ofereix unes vistes panoràmiques úniques, un gran confort dels viatgers, dispositius digitals per augmentar l’experiència del trajecte i un sistema d’il·luminació modern d’inspiració futurista.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
14/03/2024
BSM facilita l’accés al lleure, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat
Comparteix
Imatge
28/02/2024
El Tibidabo estrenarà la nova atracció de caiguda lliure durant la primavera 
Comparteix
Imatge
30/01/2024
La Cuca de Llum guanya el premi d’arquitectura International Design Awards