Endolla Barcelona, finalista dels premis ‘UNECE PPP and Infrastructure Awards 2023'

Comparteix
11/05/2023
Imatge

Es tracta d’un reconeixement de la Comissió Econòmica de les Nacions Unides per a Europa (UNECE) a les millors iniciatives internacionals que promouen la col·laboració publicoprivada

Endolla Barcelona ha estat reconeguda per Nacions Unides com un dels millors projectes d’infraestructures del món que afavoreixen les aliances publicoprivades en benefici de la ciutadania. La xarxa de recàrrega elèctrica de BSM ha estat un dels cinc finalistes als ‘UNECE PPP and Infrastructure Awards’, un guardó que atorga la Comissió Econòmica de les Nacions Unides per a Europa (UNECE).

Aquest premi posa en valor projectes que promouen l’establiment d’aliances entre administracions i empreses per a l’impuls d’iniciatives que, amb una clara orientació de servei, participen en l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i de l’Agenda 2030.

Per arribar fins aquí, Endolla ha competit amb 46 candidatures internacionals que han estat avaluades per un jurat professional que ha estat el responsable de seleccionar els projectes mereixedors de ser presentats en el marc de la 7a edició del Fòrum Internacional d’Aliances Publicoprivades (PPP) d’UNECE.

La trobada ha tingut lloc a Atenes del 3 al 5 de maig, on el gerent d’Atenció al Cient de BSM, Redha Zetchi, ha defensat la candidatura d’Endolla Barcelona destacant el paper que té com a estímul per facilitar la transició de la ciutadania cap al vehicle elèctric de manera equitativa, acompanyar l’evolució del sector i millorar les condicions de vida dels barcelonins i barcelonines. Endolla ha quedat en cinquena posició per darrera de Brasil, Eslovènia, el Nepal i Turquia, que n’ha resultat guanyadora.

La xarxa d’electromobilitat de BSM ha estat destacada com a referent en aspectes com el desplegament equilibrat per tots els barris de la ciutat, l’aposta per la gestió eficient de l’energia i l’obertura als usuaris de diferents operadors, és a dir, posant el client en el centre en aquesta transició. Un altre aspecte que s’ha tingut en compte en la selecció d’Endolla ha estat la col·laboració Publico-privada participant en diferents iniciatives d’innovació i intercanvi del coneixement, tant a nivell local com europeu.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
23/05/2023
BSM mostrarà la seva aposta per la mobilitat sostenible al Global Public Transport Summit
Comparteix
Imatge
20/04/2023
BSM acull la trobada anual del Comitè de Mobilitat Combinada de la UITP
Comparteix
Imatge
18/04/2023
BSM obté el Segell EFQM 500 en reconeixement a la gestió excel·lent, innovadora i sostenible