El Port Olímpic inicia el desmuntatge de la rampa d’accés de Marina per crear una gran plaça de 8.000 m2 al Moll de Mestral

Comparteix
19/02/2024
Imatge

Amb el desmuntatge de l’antic accés per a vehicles es completaran les accions per millorar la connexió del Port Olímpic amb la ciutat 

El Port Olímpic avança en la seva transformació per esdevenir un espai connectat a la ciutat i accessible als barcelonins i barcelonines. Per complir amb aquest objectiu s’ha iniciat el desmuntatge de la rampa d’entrada per a vehicles situada al carrer Marina. 

Amb aquesta actuació, que finalitzarà durant la primavera, el Port Olímpic alliberarà 1.000 m2 de superfície que completaran la reconversió del Moll de Mestral en una gran plaça de 8.000 m2, creant així un nou espai d’ús públic amb zones d’ombra i d’estada obert a tota la ciutadania i a les persones usuàries del Port. 

En paral·lel al desmuntatge de la rampa, en les properes setmanes començaran els treballs per al redisseny de les escales d’accés de vianants del mateix carrer Marina, completant les accions destinades a garantir la permeabilitat del Port Olímpic amb el seu entorn que es van iniciar amb la creació del nou vial per a l’entrada de vianants i vehicles des de l’Avinguda Litoral i amb l’obertura de l’accés que connectarà la nova zona de restauració amb la platja de la Nova Icària.

 L’espai alliberat amb el desmuntatge de la rampa serà un punt d’atracció al Port Olímpic, ja que podrà acollir les activitats dirigides a la ciutadania i a la dinamització del teixit esportiu, cívic i empresarial de l’entorn.