Marta Labata, nova vicepresidenta del Club Excelencia en Gestión

Comparteix
07/02/2023
Imatge

La directora general de BSM, Marta Labata, ha estat nomenada vicepresidenta del Club Excelencia en Gestión. Es tracta d’una associació multisectorial sense ànim de lucre que facilita la transformació de les organitzacions empresarials i promou la gestió excel·lent, innovadora i sostenible. BSM n’és sòcia des de l’any 2020. 

Fundat el 1991, el Club Excelencia en Gestión està integrat per més de 230 organitzacions de diversos sectors i dimensions. A més, com a representant de la European Foundation for Quality Management (EFQM) a l’Estat espanyol, promou l’ús del Model EFQM com a eina de transformació, formant, assessorant i reconeixent amb el Segell EFQM les organitzacions que aposten per l’excel·lència i l’avantguarda en termes de gestió empresarial. 

Segons Marta Labata, “són molts anys de vinculació amb el Club Excelencia en Gestión, aprenent les activitats que s’organitzen i treballant per aconseguir avançar al camí de la gestió excel·lent, innovadora i sostenible. Gràcies als socis i sòcies per la seva confiança. Assumeixo la responsabilitat amb molta il·lusió i espero contribuir en tot el possible per continuar millorant els processos de transformació als que hem de fer front davant els grans reptes de futur”. 

BSM aspira a ser referent del Model EFQM en el sector públic, i liderar la seva implementació entre les empreses del seu ecosistema.