BSM facilita l’accés al lleure, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat

Comparteix
14/03/2024
Imatge

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) continua treballant per generar experiències positives a la ciutadania. D’entre aquestes accions, destaquen les iniciatives per apropar l’oci, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Al llarg del 2023, prop de 13.000 persones en risc d'exclusió van gaudir d’espais tan emblemàtics com són el Zoo de Barcelona, el Tibidabo, el Park Güell i l’Anella Olímpica gràcies a l’acord de col·laboració que BSM té amb Apropa Cultura, un programa sociocultural que facilita l’accés a la programació cultural a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

En concret, aquestes persones van poder gaudir d’activitats i visites guiades amb descomptes i promocions exclusives en aquests espais gestionats per BSM.

Apropa Cultura és un programa sociocultural que, des de 2006, facilita l'accés a la programació cultural a persones en situació de vulnerabilitat o de l'àmbit de la discapacitat. Mitjançant acords de col·laboració, connecten entitats socials i de la salut amb teatres, auditoris, museus, espais singulars i festivals.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
22/03/2024
El Zoo de Barcelona amplia l’oferta d’activitats per Setmana Santa
Comparteix
Imatge
20/03/2024
Un estudi impulsat per la Fundació Barcelona Zoo avaluarà l’estat dels amfibis a Catalunya
Comparteix
Imatge
18/03/2024
Nova edició del curs de mecànica de Bicing per a persones en situació de vulnerabilitat