El Park Güell reprèn la programació de visites guiades

Comparteix
27/03/2023
Imatge

El Park Güell reprèn el seu programa de visites guiades en català, castellà i anglès. Coincidint amb Setmana Santa, de l’1 al 10 d’abril, les persones que ho desitgin podran gaudir de recorreguts guiats per conèixer més detalls sobre la història del Park Güell i les seves característiques arquitectòniques. També s’ofereix l’activitat la resta de caps de setmana del mes d’abril. 

Addicionalment, el cap de setmana del 22 i 23 d’abril, amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, les visites guiades en català tindran un 50% de descompte en el preu del guiatge. Aquesta iniciativa es porta a cap amb el propòsit d’acostar aquest espai tan singular a la ciutadania de Barcelona. A més, al llarg d’aquest cap de setmana es repartiran a les persones visitants punts de llibre dels guanyadors del concurs “Sant Jordi i el Drac del Park Güell” que s'haurà realitzat amb les escoles de l'entorn. 

El preu de la visita guiada és de 22,00 € (16 € en el cas de la promoció) i inclou l’entrada al Park i el servei de guiatge especialitzat. Consisteix en un recorregut d’aproximadament una hora pels punts més emblemàtics de l’espai, en els quals es descobreixen els secrets de l’arquitectura d’Antoni Gaudí. Les sessions ja es troben a disposició del públic a la web oficial del Park Güell. Aquestes visites es fan en grups de màxim 25 persones.