Més de 9.200 nens i nenes de primària omplen el Palau Sant Jordi al ritme del Dansa Ara

Comparteix
28/03/2023
Imatge

El Palau Sant Jordi ha estat escenari del Dansa Ara, un gran espectacle educatiu promogut per l'Ajuntament de Barcelona que té la dansa contemporània com a fil conductor. Ha comptat amb la participació d'un total de 9.234 alumnes de 2n de primària de 235 centres educatius diferents, acompanyats de més de 1.000 professors i professores.

El Dansa Ara és una de les activitats socials i educatives que acull anualment l'Anella Olímpica com a mostra del seu compromís amb la ciutadania de Barcelona. Aquest any, el festival ha tornat al Palau Sant Jordi, després de dos anys consecutius celebrant-se l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Hi van assistir, aproximadament, 16.000 persones de públic.

L'Esport i Dansa Ara. Joan Serra és el programa educatiu esportiu amb més participació dels centres escolars de Barcelona. Els nens i les nenes treballen a l'aula diferents balls de dansa contemporània i de break dance, per tal d'adquirir els coneixements de moviment rítmic i expressiu corresponents a la seva etapa educativa d'una forma divertida i dinàmica.

Recupera l'esdeveniment: