El Port Olímpic inicia la darrera fase de configuració del Balcó Gastronòmic

Comparteix
03/11/2023
Imatge

BSM ha iniciat aquest mes de novembre el concurs per a la selecció de les tres botigues gastronòmiques que complementaran l’oferta culinària dels onze restaurants previstos a la nova zona de restauració. Es tracta de tres locals de 85 metres quadrats que s’ubicaran al nivell inferior del Balcó Gastronòmic, a les places que s’estan construint com a elements de separació dels diferents restaurants.

L’emplaçament de les botigues consolidarà la importància d’aquestes tres àrees com a zones d’estada i gaudi, ja que també hi haurà presència de verd per millorar la seva integració amb l’entorn. Serà també on s’ubicaran les escales i ascensors que aproparan la ciutat a l’interior del port i milloraran l’accessibilitat.

D’acord amb el projecte arquitectònic que s’ha dissenyat per al conjunt del Balcó Gastronòmic, les botigues es caracteritzaran per una façana de vidre. Això garantirà la màxima visibilitat i transparència de l’interior, cercant el diàleg amb l’activitat del port.  
L’oferta prevista per a les botigues ha estat concebuda per complementar les propostes gastronòmiques dels restaurants, amb producte de qualitat per emportar que estigui a disposició de la comunitat nàutica, les persones que treballin al Port Olímpic i al seu entorn i de la ciutadania que visiti les instal·lacions portuàries o estigui gaudint de les platges de l’entorn.

En paral·lel al concurs de les botigues gastronòmiques, BSM ha començat la selecció del darrer dels onze restaurants previstos. El procés es regirà pels mateixos criteris d’excel·lència emprats en el concurs anterior: la qualitat gastronòmica, l’estil de cuina i producte, el disseny i ambientació dels interiors i les mesures de sostenibilitat establertes per reduir l’impacte en l’entorn.

Per tal de seguir donant compliment al compromís amb la diversitat culinària, es cerca un restaurant que sigui del tot diferent de les propostes gastronòmiques ja adjudicades, que van des de la cuina de mercat a opcions vinculades a la innovació culinària.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
07/05/2024
El Port Olímpic inicia una prova pilot per fomentar la biodiversitat al seu fons marí
Comparteix
Imatge
30/04/2024
El Port Olímpic promou la nàutica inclusiva acollint la celebració de la segona Regata per l’Alzheimer
Comparteix
Imatge
22/01/2024
El Port Olímpic finalitza la configuració del Balcó Gastronòmic