BSM porta al Tomorrow Mobility World Congress l’evolució de l’app SMOU com a proveïdora de serveis de mobilitat

Comparteix
31/10/2023
Imatge

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) participarà per segon any consecutiu al Tomorrow Mobility World Congress, que té lloc del 7 al 9 de novembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Sota el lema “SMOU: Your mobility partner in Barcelona”, BSM hi explicarà com l’aplicació SMOU s’està convertint en una eina global de mobilitat que ja no només està al servei de la ciutadania, sinó que pot tenir un paper clau per acompanyar les empreses i operadors en el camí de la digitalització i la promoció d’una mobilitat més connectada, compartida i sostenible.  

Durant els tres dies que dura el saló, l’estand de BSM també acollirà presentacions i taules rodones que abordaran alguns aspectes relacionats amb l’evolució de l’aplicació, que concentra ja més d’una vintena de serveis.

Les activitats començaran dimarts 7 de novembre, al matí, amb un diàleg sobre els serveis que SMOU pot posar al servei de les empreses d’aparcaments per acompanyar-les en el camí de la digitalització de l’experiència del client. Hi participaran Josep Maria Deulofeu, director de la Divisió de Solucions de Mobilitat Urbana de BSM; Xavier Ferrer, president del Gremi de Garatges de Barcelona i província; i representants de diferents empreses del sector.

SMOU és, també, l’aplicació oficial d’Endolla Barcelona, la xarxa pública d’electromobilitat més gran de l’Estat espanyol. Per això, el segon dia del congrés estarà dedicat a analitzar un dels reptes més destacats per garantir l’adopció del vehicle elèctric: la interoperabilitat. El cap de la Unitat d’Endolla Barcelona de BSM, Xavier Castellsagué, analitzarà amb diferents companyies del sector de l’electromobilitat com la xarxa Endolla està treballant per obrir-se als clients d’altres operadors i proveïdors de mobilitat elèctrica. Un projecte que té com a objectiu principal facilitar l’accés de la ciutadania a la infraestructura de recàrrega.

Finalment, dijous 9 de novembre, s’analitzaran el paper que tenen les eines Mobility as a Service (MaaS), com SMOU, en la transició cap a la nova mobilitat. El director Divisió de Solucions de Mobilitat Urbana de BSM, Josep Maria Deulofeu, conversarà amb Eglantina Dani, Lead Consultant i responsable de Projectes Europeus sobre Transport i Mobilitat de Factual Consulting, sobre què és la mobilitat com a servei i els desafiaments socials i tecnològics als quals s’enfronta la implantació d’aquest tipus d’eines.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
08/11/2023
Endolla Barcelona s’obre als clients de cinc nous operadors
Comparteix
Imatge
07/11/2023
SMOU ja permet conèixer la ubicació i els serveis de la meitat d’aparcaments de Barcelona
Comparteix
Imatge
Noi mostrant el telèfon mòbil amb l'aplicació SMOU
24/10/2023
SMOU, finalista als premis d’innovació i competitivitat energètica enerTIC