El Port Olímpic obre les portes del pol d’economia blava a les empreses del sector

Comparteix
05/03/2024
Imatge

El Port Olímpic ha reunit a un centenar de representants de l’economia blava a l’Open Day, la jornada de portes obertes que ha permès a les empreses del sector visitar els espais del primer centre empresarial de Barcelona dedicat a l’economia blava. 

Els participants de la jornada han conegut de primera mà el projecte de transformació del Port Olímpic, que fa de l’impuls de l’economia blava un dels seus pilars. Al Moll de Mestral i al Dic de Recer s’estan ultimant les actuacions per la posada en funcionament de 50 locals dirigits a companyies de sectors vinculats al mar, com l’organització d’activitats nàutiques, recreatives, formatives i divulgatives; serveis nàutics, innovació, recerca i tecnologia; i economia circular. 

A més dels locals per a empreses, el Moll de Mestral acollirà l’auditori amb capacitat per a 170 persones, que ha estat l’escenari de la presentació de l’Open Day, i que serà un dels espais de dinamització del centre d’empreses del Port Olímpic. 

En la taula rodona celebrada durant l’Open Day han participat algunes de les primeres empreses que s’instal·laran al pol d’economia blava, com Sorigué, Electric Inside Boats i Renting Ribs. Les companyies han coincidit en remarcar les oportunitats que generarà el centre empresarial del Port Olímpic en la creació de sinergies, la col·laboració i el creixement conjunt dels projectes que en formaran part.