El Tibidabo celebra el Nadal amb la pista de gel sostenible, nous espectacles i postres nadalencs

Comparteix
22/11/2023
Imatge

El Tibidabo celebra el Nadal, entre el 25 de novembre i el 5 de gener, omplint el Parc de noves propostes per a tots els visitants. Per segon any consecutiu, la Plaça dels Somnis serà un dels espais estrella gràcies a la instal·lació de la pista de gel sintètica de 200m2, que podrà acollir fins a 40 patinadors de forma simultània. La pista està composada de materials sostenibles, que no requereixen consum energètic ni d’aigua per funcionar i que permeten recrear l’experiència de patinar sobre gel. 

L’accés a la pista de gel està inclòs al preu de l’entrada al Tibidabo, però s’hi podrà accedir sense visitar el Parc amb un tiquet de 5 euros. 

La gastronomia i les activitats familiars també seran protagonistes del Nadal al Tibidabo. El 2 de desembre, la Sala Lego del Parc acollirà el Taller Escribà, amb el que el mestre pastisser Christian Escribà oferirà als socis del TibiClub un taller de rebosteria nadalenca. A més, durant tota la temporada, la Pastisseria Escribà del Parc d’atraccions oferirà productes inspirats en el Nadal.

Estrenes nadalenques

L’espai de Cinema 4D del Parc, el Dididado, serà un altre dels centres d’atracció de la temporada de Nadal al Tibidabo, amb l’estrena de la pel·lícula ‘Sleigh Ride’, que segueix les aventures del Pare Noel i els seus ajudants durant la nit del 24 de desembre. A més, el teatre de marionetes presentarà el nou espectacle Marionetarium de Nadal. 

El Nadal també és temporada de retorns. El Krüeger Hotel tornarà a ser la residència nadalenca del famós Krampus, el malèfic personatge que només es deixa veure en aquesta època de l’any.

Aquest Nadal es celebrarà la 9a edició del Tibidavis, els dies 16 i 17 de desembre. En aquell cap de setmana, els majors de 60 anys podran accedir al Parc amb dos nets gratuïtament. 

A banda de les atraccions i els espectacles, el Tibidabo destinarà la temporada de Nadal a la solidaritat i la pau. En aquests dies, la Sala Robòtica acollirà l’exposició temporal sobre els drets dels infants coorganitzada amb Unicef Comitè Catalunya. 

El Parc d’atraccions també celebrarà una de les jornades solidàries més emotives de cada any, com és la Cançó de Pau, que es durà a terme el proper 27 de desembre i que aquest any arriba a la seva 26a edició. Sota el lema ‘Tots volem la Pau, no volem més guerres’, la cantada reivindica la pau arreu del món i trasllada als més petits valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte. L’acte comptarà amb Sor Lucia Caram, l’empresari, Enrique Tomàs, i l’escriptora de contes infantils, Anna Lauradó, com a ambaixadors. 

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
08/05/2024
Més de 2.100 estudiants de 4t d’ESO i batxillerat participen en la 7a jornada de ciència del Tibidabo
Comparteix
Imatge
03/05/2024
BSM col·labora en la iniciativa “Vacances de pau” per a infants d’Ucraïna
Comparteix
Imatge
14/03/2024
BSM facilita l’accés al lleure, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat