El Tibidabo tanca el 2022 superant els 620.000 visitants

Comparteix
03/01/2023
Imatge
Vista panoràmica del Parc d'atraccions Tibidabo

El nombre de visitants creix un 54% respecte el 2021, encara condicionat per les restriccions anticovid, i s’apropa a les xifres prèvies a la pandèmia

Han tingut especial èxit el Laser Show, amb més de 25.000 espectadors, i la pista de gel sintètica, de la que ja n’han gaudit 10.000 persones

La Cuca de Llum s’ha convertit en el principal mitjà d’accés al Tibidabo, consolidant l’aposta del Parc per una mobilitat sostenible i respectuosa amb l’entorn

El Parc d’atraccions Tibidabo tanca el 2022 amb un 54% més de visitants que l’any anterior i apropant-se a les xifres prèvies a la pandèmia. Més de 620.000 persones s’han apropat al Tibidabo al llarg dels 145 dies que ha estat obert al públic i han pogut gaudir de l’oferta completa d’oci del Parc. El 2021 en van ser 402.000, però el Parc va estar tancat dos mesos més de l’habitual –de gener a mitjans de maig– per les restriccions anticovid.  

Èxit del Laser Show, La nit de les ànimes i la pista de gel 

Al llarg de 2022, any en el que el Tibidabo ha celebrat el seu 121è aniversari, el Parc ha ofert un ampli ventall d’espectacles temàtics. Destaca, especialment, l’èxit que han tingut el Laser Show, que a l’estiu va aplegar més de 25.000 espectadors; La nit de les ànimes, l’espectacle estrella de la temporada de Halloween; els espectacles diaris de les mascotes del Parc (Ti, Bi, Da, Bo); i la pista de gel sintètica i sostenible que s’ha instal·lat aquest Nadal a la plaça dels Somnis i de la que ja n’han gaudit més de 10.000 persones. 

També han estat rellevants les 16 jornades i accions solidàries que ha acollit el Parc de la mà de diferents entitats. Aquestes accions han ajudat a difondre la tasca d’aquestes organitzacions i els han permès recaptar fons. 

En l’àmbit educatiu, el Parc ha mantingut la seva aposta per la divulgació amb activitats didàctiques i iniciatives com el Fisidabo, que permet a l’alumnat aprendre sobre ciència, tecnologia i medi ambient fora de les aules. 

La Cuca de Llum es consolida com a principal mitjà d’accés al Tibidabo  

El 2022 també ha sigut l’any de la consolidació del funicular Cuca de Llum com el principal mitjà col·lectiu d’accés al Tibidabo i a l’Àrea Panoràmica, amb més de 650.000 usuaris i usuàries.

El Parc d’atraccions Tibidabo tanca la temporada 2022 el proper 5 de gener, últim dia que estarà obert al públic, i tornarà a obrir portes el proper 4 de març, després de l’habitual tancament per manteniment. L’Àrea Panoràmica, que acull les atraccions emblemàtiques i el Museu dels autòmats, obrirà els caps de setmana de febrer i tots els dies, a partir del 4 de març.