El Zoo de Barcelona celebra el Nadal amb noves activitats familiars

Comparteix
05/12/2023
Imatge

El Zoo de Barcelona celebra les festes de Nadal ampliant l’oferta d’activitats familiars. Durant el mes de desembre, les persones que visitin el Zoo podran gaudir d’un seguit de propostes gratuïtes pensades per a aquesta època de l’any i que, a banda d’amenitzar l’estada al Zoo, fomenten el respecte per la natura i la biodiversitat.

Una de les novetats és l’activitat educativa teatralitzada “Els follets del Zoo”, que convidarà els infants a ajudar aquests entremaliats personatges a complir la seva missió de preservar la biodiversitat del planeta. L’activitat es farà a l’amfiteatre del Zoo i comptarà també amb cercaviles pel parc. Els horaris es poden consultar al web del Zoo.

Una altra activitat prevista per aquestes dates és el taller de manualitats “Animals reciclats”, on els assistents podran fer figures d’animals amb materials reciclats, acompanyats per l’equip d’educadores i educadors del Zoo. El taller es farà el dia 29 de desembre, a la tarda.

En paral·lel, i com cada any, s’instal·larà el Racó dels bons propòsits, un espai on els infants podran escriure les seves bones intencions per a l’any vinent i deixar també la seva carta als Reis d’Orient. I el dia 24 de desembre, les educadores i educadors faran cagar el tió a la Plaça de la Dama del Paraigua.  

A més, i per primera vegada, el Zoo celebrarà El dia del cangur, dues jornades amb entrada gratuïta per a aquelles àvies, avis, tietes, tiets, padrines i padrins que hi vagin amb un infant. Serà els dies 21 i 22 de desembre i també s’oferirà una activitat familiar per conèixer millor els cangurs del Zoo i la seva situació a la natura.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
22/03/2024
El Zoo de Barcelona amplia l’oferta d’activitats per Setmana Santa
Comparteix
Imatge
20/03/2024
Un estudi impulsat per la Fundació Barcelona Zoo avaluarà l’estat dels amfibis a Catalunya
Comparteix
Imatge
14/03/2024
BSM facilita l’accés al lleure, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat