La transformació del Port Olímpic, presentada al saló immobiliari MIPIM

Comparteix
16/03/2023
Imatge

La directora del Port Olímpic, Olga Cerezo, ha exposat els eixos que guien la nova etapa de l'espai

La directora del Port Olímpic, Olga Cerezo, ha presentant els principals objectius de la transformació del Port Olímpic a la fira MIPIM, la principal trobada del sector immobiliari a nivell europeu, que se celebra del 14 al 17 de març a la ciutat francesa de Cannes.

Olga Cerezo ha intervingut a la Barcelona Conference. Es tracta d’una sessió organitzada en el marc de la presència institucional que l’Ajuntament de Barcelona hi té al certamen, amb la col·laboració de l’AMB i l’INCASOL. Després de la introducció del comissionat de Promoció de Ciutat, Pau Solanilla, Cerezo ha explicat els canvis que està afrontant el Port Olímpic per obrir-se a l’entorn més proper i esdevenir un nou pol d’activitat empresarial i emprenedoria al voltant de l’economia blava, així com un espai compromès amb la dinamització de la nàutica i la gastronomia de qualitat.

MIPIM compta amb la participació de més de 2.400 empreses provinents d’una vuitantena de països.

Una transformació en marxa amb rumb a la Copa Amèrica de Vela

La transformació del Port Olímpic avança a bon ritme. Entre les actuacions que estan en curs cal destacar la construcció del nou accés des de l’avinguda del Litoral i l’adequació dels espais d’economia blava, obres que ja comencen a entreveure la nova fisonomia de l’espai. També progressen la urbanització del Dic de Recer, que esdevindrà un renovat passeig – mirador, i l’enderroc de les antigues estructures del Moll de Gregal, que es prepara per esdevenir el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic.