BSM apropa els espais més emblemàtics de la ciutat a més de 10.000 persones en situació de vulnerabilitat

Comparteix
09/03/2023
Imatge

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) continua treballant per generar experiències positives a la ciutadania de Barcelona. Durant el 2022, un total de 10.337 persones en diferents situacions de vulnerabilitat han tingut la possibilitat d’accedir, a través de descomptes i promocions exclusives, a espais emblemàtics de la ciutat com el Zoo de Barcelona, el Parc d’Atraccions Tibidabo, el Park Güell i l’Anella Olímpica de Montjuïc.

Es tracta d’una acció fruit de l’acord de col·laboració que BSM manté, des de 2017, amb Apropa Cultura, una entitat que té com a objectiu fer més accessible la Cultura a diferents col·lectius socials.

S’hi han pogut beneficiar 4.532 joves, infants i dones en situació de vulnerabilitat; 1.419 persones amb diversitat funcional; 1.184 persones refugiades o pertanyents a minories ètniques, així com 3.202 persones d’altres col·lectius als que s’adreça Apropa Cultura.

Apropa Cultura neix l’any 2006, amb la voluntat de fer més accessible la cultura a persones en situació de vulnerabilitat, perquè tothom pugui gaudir, en igualtat de condicions, d’espais i experiències úniques. El seu objectiu és trencar les barreres invisibles que encara existeixen per a moltes persones a través de la cultura, promovent la inclusió i la transformació social. Actualment hi formen part més 1.600 entitats socials, i durant el 2022 ha permès l’accés a la cultura a més de 71.000 persones.