Marta Labata participa en un diàleg al Círculo Ecuestre amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Comparteix
09/03/2023
Imatge

La CEO de BSM, Marta Labata, ha participat al diàleg “El lideratge de la dona en projectes transformadors de la ciutat de Barcelona”, organitzat pel Círculo Ecuestre amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Labata ha compartit conversa amb la directora general del Consorci de la Zona Franca, Blanca Sorigué.

L’acte ha estat introduït per Antonio Salgado, president del Círculo Ecuestre, i moderat per la periodista Estela López, delegada del diari El Economista a Catalunya.  

Durant la conversa, Labata ha analitzat la necessitat de promoure grans consensos, posar les persones al centre de la presa de decisions i afavorir marcs de col·laboració publicoprivada per fer front als reptes del futur.

Projectes estratègics que impacten positivament en la ciutadania

Al llarg de la seva exposició, Marta Labata ha explicat alguns dels projectes estratègics que desenvolupa BSM en àmbits com la nova mobilitat, la cultura i el lleure. Entre altres iniciatives, ha destacat l’aportació de valor que realitza la xarxa d’electromobilitat Endolla Barcelona, que acompanya la ciutadania en la seva transició cap al vehicle elèctric. També ha fet balanç del creixement assolit per l’aplicació de mobilitat SMOU, que ja supera les 800.000 persones usuàries.

En l’àmbit del lleure, Labata ha destacat la transformació del Port Olímpic, que s’està convertint en un nou espai compromès amb la nàutica, l’economia blava i la gastronomia, i els reptes que l’Anella Olímpica té marcats en l’agenda aquest 2023, com l’increment  d’esdeveniments culturals i esportius d’impacte internacional, la posada en marxa de la primera incubadora de projectes d’esports i tecnologia de la ciutat o la propera arribada del FC Barcelona.

Recupera el diàleg aquí: