Portes obertes al local mostra del futur pol d’economia blava del Port Olímpic

Comparteix
18/05/2023
Imatge

El Port Olímpic ha organitzat una jornada de visites perquè empreses del sector nàutic coneguin les característiques dels espais del futur pol d’economia blava, ubicat al Moll de Mestral. Aquesta iniciativa ha permès a les empreses tenir una visió més directa i propera de les instal·lacions i aclarir dubtes relacionats amb les obres en curs.

El pol d’economia blava del Port Olímpic serà un espai productiu i innovador, destinat a la generació d’activitat econòmica compromesa amb els ecosistemes marins. S’articularà al voltant del Moll de Mestral i del Dic de Recer, on ja es treballa a ple rendiment per adequar una cinquantena de locals.

La tria d’empreses es vehicula per mitjà d’un procés de concurrència pública que ja està en marxa. Es preveu que les primeres s’instal·lin al Moll de Mestral a finals d’any, i que els espais del Dic de Recer entrin en funcionament a principis del 2024. Tot plegat farà que el Port Olímpic esdevingui un centre d’activitat econòmica relacionada amb el mar abans de l’inici de la Copa Amèrica de Vela.

UN ENTORN PENSAT PER A LA PROJECCIÓ DE L'ECOSISTEMA BLAU DE LA CIUTAT

El Port Olímpic donarà lloc a un ecosistema productiu que es convertirà en un estímul per a empreses i emprenedors, un espai únic per a la divulgació, la innovació i la recerca en els sectors blaus. 

S’incentivarà la celebració d’esdeveniments, activitats i programes que dinamitzin l’entorn empresarial del Port Olímpic i que tinguin impacte sobre la ciutadania. Per fer-ho possible, el pol disposarà, entre altres espais, d’un auditori amb capacitat per a 150 persones que estarà a disposició de tots els usuaris. Els nous espais exteriors que s’estan configurant també facilitaran la celebració d’actes i trobades.  

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
22/01/2024
El Port Olímpic finalitza la configuració del Balcó Gastronòmic
Comparteix
Imatge
21/12/2023
El Port Olímpic impulsa la reconversió professional cap al sector nàutic amb la primera promoció de marineria de port esportiu
Comparteix
Imatge
03/11/2023
El Port Olímpic inicia la darrera fase de configuració del Balcó Gastronòmic