BSM mostrarà la seva aposta per la mobilitat sostenible al Global Public Transport Summit

Comparteix
23/05/2023
Imatge

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) participa com a expositor en el major congrés mundial sobre transport públic, organitzat del 4 al 7 de juny per l’Associació Internacional del Transport Públic (UITP) a Fira Gran Via 

L’estand de BSM acollirà presentacions i xerrades sobre els projectes de futur que es desenvolupen en l’àmbit de la mobilitat turística i la contribució que fan serveis com Bicing i l’app SMOU per fer de Barcelona una ciutat més saludable i sostenible

 

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) participarà al Global Public Transport Summit que organitza l’Associació Internacional del Transport Públic (UITP) a Fira Gran Via del 4 al 7 de juny. Es tracta del major congrés mundial sobre mobilitat, al qual s’esperen 15.000 visitants internacionals que participaran en la trobada per conèixer les darreres tendències en matèria de transport urbà sostenible.

BSM serà un dels 335 expositors que, del 5 al 7 de juny, participen en la fira que té lloc de manera paral·lela al congrés. Sota el lema “Creating your future mobility”, BSM ha dissenyat un espai de 100 m2 on el públic visitant podrà conèixer com la companyia impulsa solucions que permeten avançar cap a una mobilitat cada cop més planificada, compartida, connectada i sostenible a la ciutat de Barcelona. El servei de bicicleta compartida Bicing, la xarxa pública d’electromobilitat Endolla Barcelona, la Xarxa d’Aparcaments BSM i les aplicacions de mobilitat SMOU i SPRO en són els protagonistes. 

A més, l’estand acollirà diferents presentacions i xerrades sobre alguns dels reptes de futur que BSM té al davant. La primera activitat, dilluns 5 de juny, tractarà sobre com s’està treballant per gestionar els fluxos de circulació d’autocars turístics a través de la digitalització i l’ús de les dades. 

L’endemà, dimarts 6 de juny, serà el torn de Bicing, que ha esdevingut un dels sistemes de transport individual més segurs, sostenibles i saludables de la ciutat. Aprofitant la celebració d’aquest important congrés, BSM farà balanç de com en 15 anys aquest servei s’ha convertit en un element de transformació dels hàbits de mobilitat de la ciutadania i de la morfologia de la mateixa ciutat. 

L’aplicació de mobilitat SMOU serà l’encarregada de tancar la programació d’activitats de l’estand, dimecres 7 de juny. En aquest cas, s’explicarà com SMOU treballa per donar resposta a les noves necessitats de mobilitat personal i quina estratègia de futur segueix, a través de la innovació i la col·laboració publicoprivada, per esdevenir una eina global de mobilitat a Barcelona i l’àmbit metropolità.

BSM: serveis de mobilitat sostenible per a una millor qualitat de vida

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) és una de les principals empreses de serveis de la ciutat de Barcelona. En els darrers anys ha esdevingut un referent en la gestió de serveis de mobilitat i cura de l’espai públic, així com un destacat operador cultural i del lleure. 

BSM promou una mobilitat sostenible, planificada, combinada i connectada a través de l’aplicació SMOU. A més, impulsa el desenvolupament de la xarxa pública d’electromobilitat Endolla Barcelona, la més extensa d’Espanya, i gestiona el servei de bicicleta compartida Bicing i la Xarxa d’Aparcaments BSM, la més gran de Barcelona, entre altres serveis. 

La companyia també fa una contribució important en l’àmbit de la mobilitat professional a través de solucions com l’aplicació SPRO, adreçada als professionals de la distribució de mercaderies i del transport turístic. També gestiona les àrees d’estacionament i parada d’autocars Zona Bus i l’Estació Barcelona Nord, que s’està transformant per esdevenir el principal node de mobilitat turística de proximitat de la ciutat. 

La innovació, la digitalització i la resposta a les noves necessitats socials són els motors amb què BSM treballa per millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Últimes notes de premsa relacionades

Comparteix
Imatge
07/11/2023
SMOU ja permet conèixer la ubicació i els serveis de la meitat d’aparcaments de Barcelona
Comparteix
Imatge
31/10/2023
BSM porta al Tomorrow Mobility World Congress l’evolució de l’app SMOU com a proveïdora de serveis de mobilitat