Consells de mobilitat amb motiu dels concerts de Coldplay a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Comparteix
22/05/2023
Imatge

El grup que lidera Chris Martin actua a Montjuïc els propers dies 24, 25, 27 i 28 de maig en el marc de la gira ‘Music of the Spheres’

Es recomana anticipar els desplaçaments fins a l’Estadi Olímpic fent ús de mitjans de transport sostenibles

És el primer cop en la història que una banda aconsegueix omplir l’Estadi Olímpic quatre nits 

 

L’Estadi Olímpic Lluís Companys acull els propers dies 24, 25, 27 i 28 de maig l’actuació del grup britànic Coldplay. La banda de rock que lidera Chris Martin realitzarà a la ciutat quatre concerts, amb totes les entrades exhaurides, en el marc de la gira ‘Music of the Spheres’, i es convertirà en el primer grup que omple quatre nits l’Estadi Olímpic, una fita mai abans assolida. 

Coincidint amb la celebració dels quatre concerts, l’Anella Olímpica i l’Ajuntament reactiven la campanya informativa “L’Estadi Olímpic és molt a prop. Tria la manera més sostenible d’arribar-hi” amb l’objectiu d’afavorir una mobilitat sostenible fins a la muntanya de Montjuïc. 

Es recomana que les persones que hagin de desplaçar-se fins a l’Estadi Olímpic ho facin en transport públic o a peu i de manera anticipada. El públic assistent pot consultar al web estadiolimpic.barcelona tot un seguit d’informacions pràctiques sobre com accedir a la muntanya de Montjuïc en transport públic i diferents consells i recomanacions en matèria d’accessibilitat i seguretat, entre altres recursos d’interès. 

 

Anticipar l’arribada a l’Estadi Olímpic 

L’obertura de portes tindrà lloc a les 17.00 h. És important arribar a Montjuïc de manera anticipada i esglaonada i consultar qualsevol novetat sobre l’inici de les actuacions al web de l’Estadi Olímpic i a les xarxes socials de l’Estadi, el Palau Sant Jordi i del promotor dels concerts.

Prioritzar l’ús del transport públic i els recorreguts a peu 

És preferible prioritzar l’ús del transport públic fins a les rodalies del Parc de Montjuïc (Bus, Metro, Funicular o FGC fins a les estacions i parades properes a Espanya, Poble Sec, Paral·lel o Foc) i fer ús, si es pot, dels itineraris senyalitzats per a vianants. 

Les diferents línies de transport públic disponibles (Bus, Metro, Funicular, FGC) es poden consultar als webs de l’Estadi Olímpic, el Palau Sant Jordi, TMB, FGC i a l’aplicació SMOU. 

Reforç de la línia 150 de Bus i servei de llançadora

Els dies de concert, TMB reforça la línia 150 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) en l’horari regular de circulació. També s’habilita un servei de busos llançadora a la sortida del concert per facilitar els recorreguts de baixada.

Funcionament de les escales mecàniques

També per facilitar els trasllats a peu, les escales mecàniques ampliaran el seu horari de funcionament fins a les 2.00 h.

Limitació de l’estacionament de vehicles privats

Coincidint amb la celebració de concerts, es desplega un operatiu especial coordinat per la Guàrdia Urbana i els Agents Cívics que limita l’estacionament a via pública als trams senyalitzats de l’Avinguda de l’Estadi, el Passeig Olímpic, Passeig del Migdia i als carrers dels Jocs del 92 i Doctor Font i Quer, així com a diverses àrees d’aparcament ubicades a l’entorn de l’Anella Olímpica. S’aconsella prioritzar el desplaçament en transport públic per afavorir una mobilitat fluida i la reducció d’emissions contaminants. 

Informació ciutadana als webs de l’Anella

Als webs estadiolimpic.cat i palausantjordi.cat de transport públic disponibles per accedir a les instal·lacions de l’Anella Olímpica (Estadi Olímpic, Palau Sant Jordi i Sant Jordi Club). També hi ha publicades altres informacions d’interès com un plànol general de serveis, les mesures d’accessibilitat i assistència previstes per a persones amb mobilitat reduïda i altres necessitats específiques derivades de discapacitats reconegudes.

A més, les persones usuàries poden consultar una secció de preguntes i respostes sobre aspectes com la compra i validesa de les entrades, els serveis de què disposen les instal·lacions, mesures i protocols de seguretat i les polítiques d’accés de menors, entre d’altres.

Un any rècord de concerts a l’Anella Olímpica

Després de la doble actuació de Bruce Springsteen (28 i 30 d’abril), els quatre concerts de Coldplay són la segona fita d’aquesta temporada històrica en la trajectòria musical de l’Estadi Olímpic. Beyoncé (8 de juny), Harry Styles (12 de juliol) i The Weeknd (20 de juliol) seran els propers artistes a completar el total de 9 concerts previstos, una xifra mai assolida fins ara. Aquest 2023 l’Anella Olímpica espera acollir prop de 150 esdeveniments i més d’1.400.000 de visitants, sense tenir en compte l’activitat esportiva del FC Barcelona. 

Més informació

Com arribar a l’Estadi Olímpic

Últimes notes de premsa relacionades

Comparteix
Imatge
18/07/2023
Consells de mobilitat amb motiu del concert de The Weeknd a l’Estadi Olímpic
Comparteix
Imatge
10/07/2023
Consells de mobilitat amb motiu del concert de Harry Styles a l’Estadi Olímpic