BSM mostrarà la seva aposta per la mobilitat sostenible al Global Public Transport Summit

Comparteix
23/05/2023
Imatge

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) participarà al Global Public Transport Summit que organitza l’Associació Internacional del Transport Públic (UITP) a Fira Gran Via del 4 al 7 de juny. Es tracta del major congrés mundial sobre mobilitat, al qual s’esperen 15.000 visitants internacionals que assistiran a la trobada per conèixer les darreres tendències en matèria de transport urbà sostenible.

BSM serà un dels 335 expositors que, del 5 al 7 de juny, participen en la fira que té lloc de manera paral·lela al congrés. Sota el lema “Creating your future mobility”, BSM ha dissenyat un espai de 100 m2 on el públic visitant podrà conèixer com la companyia impulsa solucions que permeten avançar cap a una mobilitat cada cop més planificada, compartida, connectada i sostenible a la ciutat de Barcelona. El servei de bicicleta compartida Bicing, la xarxa pública d’electromobilitat Endolla Barcelona, la Xarxa d’Aparcaments BSM i les aplicacions de mobilitat SMOU i SPRO en són els protagonistes. 

A més, l’estand acollirà diferents presentacions i xerrades sobre alguns dels reptes de futur que BSM té al davant. La primera activitat, dilluns 5 de juny, tractarà sobre com s’està treballant per gestionar els fluxos de circulació d’autocars turístics a través de la digitalització i l’ús de les dades. 

L’endemà, dimarts 6 de juny, serà el torn de Bicing. BSM farà balanç de com en 15 anys aquest servei s’ha convertit en un element de transformació dels hàbits de mobilitat de la ciutadania i de la morfologia de la mateixa ciutat. 

L’aplicació de mobilitat SMOU serà l’encarregada de tancar la programació d’activitats de l’estand, dimecres 7 de juny. En aquest cas, s’explicarà com SMOU treballa per donar resposta a les noves necessitats de mobilitat personal i quina estratègia de futur segueix, a través de la innovació i la col·laboració publicoprivada, per esdevenir una eina global de mobilitat a Barcelona i l’àmbit metropolità.

Descarregueu aquí el programa complet

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
11/03/2024
La xarxa Endolla Barcelona consolida el lideratge de la ciutat en electromobilitat i facilita la transició cap al vehicle elèctric
Comparteix
Imatge
19/02/2024
Aliança amb SEAT per impulsar la innovació urbana i la mobilitat sostenible