El Parc d’atraccions Tibidabo incorpora la realitat virtual a la Muntanya Russa

Comparteix
13/04/2023
Imatge

El públic visitant podrà gaudir d’aquest nou viatge immersiu a partir del proper diumenge, 16 d’abril

Les mascotes del Tibidabo protagonitzen un viatge virtual que recorre des de l’espai fins al fons marí, una producció creada en exclusiva per al Parc d’atraccions

La Muntanya Russa és la segona atracció que incorpora aquesta tecnologia immersiva després del Virtual Express, que va introduir-la l’any 2017

La Muntanya Russa del Parc d’atraccions Tibidabo es reinventa coincidint amb el seu quinzè aniversari. El proper diumenge 16 d’abril, l’atracció posa en funcionament una innovadora experiència immersiva a través d’ulleres de realitat virtual. 

Durant dos minuts i a 80 quilòmetres per hora, les persones visitants podran gaudir del recorregut de la Muntanya Russa d’una manera diferent, visualitzant un clip immersiu que els permetrà viure de primera mà una emocionant aventura de fantasia que recorre espais tan diferents com una estació espacial o el fons marí. Les mascotes del Parc són les protagonistes del viatge. 

El contingut de la nova experiència virtual ha estat creat en exclusiva pel Parc d’atraccions Tibidabo de la mà de VR Coaster, empresa alemanya especialitzada en realitat virtual. Per dur a terme el projecte es va constituir un grup de treball pluridisciplinari format per 10 professionals.

L’atracció mantindrà l’aforament i condicions d’ús habituals, 16 persones per cotxe a partir dels 120 centímetres d’alçada. Les persones que ho prefereixin podran seguir gaudint del trajecte sense aquesta nova funció tecnològica. 

La Muntanya Russa és la segona atracció del Tibidabo que incorpora tecnologies immersives per recrear una nova experiència. L’any 2017 es va inaugurar el Virtual Express, que va convertir un tren ràpid clàssic en la primera atracció de realitat virtual de Catalunya.

Amb la posada en marxa d’aquest viatge virtual, la primera gran novetat de la temporada 2023, el Tibidabo manté el compromís per fer compatible l’essència històrica de les atraccions més emblemàtiques del Parc amb la creació d’experiències innovadores que aposten per tecnologies virtuals.

Últimes notes de premsa relacionades

Comparteix
Imatge
28/02/2024
El Tibidabo estrenarà la nova atracció de caiguda lliure durant la primavera 
Comparteix
Imatge
30/01/2024
La Cuca de Llum guanya el premi d’arquitectura International Design Awards