El Parc d’atraccions Tibidabo incorpora la realitat virtual a la Muntanya Russa

Comparteix
13/04/2023
Imatge

La Muntanya Russa del Parc d’atraccions Tibidabo es reinventa coincidint amb el seu quinzè aniversari. L’atracció posa en funcionament una innovadora experiència immersiva a través d’ulleres de realitat virtual. 

Durant dos minuts i a 80 quilòmetres per hora, les persones visitants poden gaudir del recorregut de la Muntanya Russa d’una manera diferent, visualitzant un clip immersiu que els permet viure de primera mà una emocionant aventura de fantasia que recorre espais tan diferents com una estació espacial o el fons marí. Les mascotes del Parc en són les protagonistes del viatge. 

El contingut de la nova experiència virtual ha estat creat en exclusiva pel Parc d’atraccions Tibidabo de la mà de VR Coaster, empresa alemanya especialitzada en realitat virtual. Per dur a terme el projecte es va constituir un grup de treball pluridisciplinari format per 10 professionals. 

L’atracció manté l’aforament i condicions d’ús habituals, 16 persones per cotxe a partir dels 120 centímetres d’alçada. Les persones que ho prefereixin poden seguir gaudint del trajecte sense aquesta nova funció tecnològica. 

La Muntanya Russa és la segona atracció del Tibidabo que incorpora tecnologies immersives per recrear una nova experiència. L’any 2017 es va inaugurar el Virtual Express, que va convertir un tren ràpid clàssic en la primera atracció de realitat virtual de Catalunya. 

Amb la posada en marxa d’aquest viatge virtual, la primera gran novetat de la temporada 2023, el Tibidabo manté el compromís per fer compatible l’essència històrica de les atraccions més emblemàtiques del Parc amb la creació d’experiències innovadores que aposten per tecnologies virtuals.

Últimes notícies relacionades

Comparteix
Imatge
08/05/2024
Més de 2.100 estudiants de 4t d’ESO i batxillerat participen en la 7a jornada de ciència del Tibidabo
Comparteix
Imatge
03/05/2024
BSM col·labora en la iniciativa “Vacances de pau” per a infants d’Ucraïna
Comparteix
Imatge
14/03/2024
BSM facilita l’accés al lleure, la cultura i el coneixement de la biodiversitat a col·lectius en situació de vulnerabilitat