El Tibidabo estrena temporada amb innovadores experiències immersives i l’adequació de diversos espais

Comparteix
01/03/2023
Imatge

El Parc d’atraccions Tibidabo obre portes el proper dissabte, 4 de març, amb l’objectiu de superar els 665.000 visitants i els 21.500 socis i sòcies

Al llarg de la temporada, la Muntanya Russa i l’Edifici Cel incorporaran la possibilitat de gaudir d’un viatge immersiu amb ulleres de realitat virtual

També es renovaran espais emblemàtics del Tibidabo com el Mirador, el Mirador Cobert, la zona dels autos de xoc i l’edifici de La Masia

El proper dissabte, 4 de març, el Parc d’atraccions Tibidabo estrena nova temporada i ho fa amb novetats en algunes atraccions i la renovació d’alguns dels seus espais emblemàtics. També hi ha previstos nombrosos espectacles, noves activitats educatives i diverses jornades solidàries. 

Amb aquesta obertura, juntament amb la de l’Àrea Panoràmica del passat 4 de febrer, el parc recupera tota l’oferta d’activitats i serveis per als seus visitants. 

Una de les novetats destacades de la temporada arribarà a la primavera, coincidint amb el 15è aniversari de la Muntanya Russa. Aquesta atracció, que eleva a les persones més atrevides a més de 500 metres sobre el nivell del mar i les fa gaudir d’un trepidant viatge a més de 80 km/h, incorporarà la possibilitat de gaudir d’una experiència immersiva durant tot el recorregut, a través d’ulleres de realitat virtual. Els visitants que optin per pujar a l’atracció amb les ulleres faran un recorregut immersiu des de l’espai fins el fons del mar amb imatges creades expressament per al Tibidabo. 

A l’estiu, la realitat virtual arribarà també a l’històric Edifici Cel, que data dels anys 20 i que es podrà visitar alhora que es gaudeix d’una experiència immersiva única. 

A aquestes dues incorporacions, s’hi suma la nova imatge del Diavolo i el Carrusel; així com la renovació de l’atracció infantil la Granota, prevista també per l’estiu.  

La previsió del parc és continuar consolidant les xifres de la temporada passada i superar els 665.000 visitants i els 21.500 socis i sòcies del Tibiclub. També es preveu un increment d’usuaris i usuàries de la Cuca de Llum, arribant als 750.000. 

Es renovaran espais emblemàtics com el Mirador o La Masia 

Seguint amb les novetats, abans de l’estiu s’enllestiran els treballs de millora de tres espais destacats del parc com són el Mirador, el Mirador Cobert i la zona dels autos de xoc. A tots tres espais s’hi estan fent tasques d’impermeabilització i renovació d’estructures. 

I durant aquest primer semestre, també es transformarà l’edifici que acull el restaurant La Masia, inaugurat el 1901. En aquest cas, la intervenció preveu reforçar l’estructura de l’edifici i renovar la imatge del restaurant.    

Tornen Geronimo Stilton i el Laser Show i el Marionetarium estrena espectacle

Pel que fa als espectacles, el personatge de literatura infantil Geronimo Stilton torna durant els primers mesos de la temporada per amenitzar la visita dels més petits. També hi seran les quatre mascotes del Tibidabo, el Ti, la Bi, la Da i el Bo, que, un any més, tindran una presència destacada arreu del parc. 

El Marionetarium comença la temporada amb l’espectacle itinerant “Pallassos de fusta”, doblement premiat al Festival de Titelles de Xangai amb els guardons a Millor disseny de titelles i Millor espectacle visual. L’espectacle arriba a Barcelona després d’haver passat per escenaris d’arreu del món com ara Brasil, Turquia, Corea del Sud, Xina, Bulgària o Portugal, entre d’altres. I a l’abril, s’hi estrenarà també l’espectacle “Marionetarium 2023”, que incorpora noves marionetes.   

Els vespres d’estiu, el parc recuperarà un dels espectacles més exitosos, el Laser Show, que només l’estiu passat va aplegar més de 25.000 persones. 

El parc amplia la seva oferta educativa 

L’oferta educativa del Tibidabo s’amplia aquesta temporada amb una nova activitat adreçada a l’alumnat d’entre 1r i 4t d’educació primària. Des d’aquest mes de març i fins al juny, les escoles que ho des desitgin podran gaudir d’una jornada didàctica sobre mobilitat sostenible dins l’entorn del parc d’atraccions i impartida per les monitores i els monitors del Tibidabo. L’activitat s’emmarca dins el programa didàctic de Lego i robòtica que ja s’ofereix al Parc. 

Així mateix, el 19 de maig, el Tibidabo acollirà una nova edició del Fisidabo 2K, tot un dia d’activitats científiques adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO i organitzat conjuntament amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya - Barcelona Tech i Ciència 360.    

Més de 20 actes de caire social i solidari 

En clau social, el Tibidabo manté el seu compromís per donar visibilitat a col·lectius vulnerables i iniciatives solidàries. Al llarg de l’any hi ha previstos una vintena d’actes com ara la Festa del cor, Posa’t la gorra, Estiu sense barreres o la Cançó de Pau, entre d’altres. En aquests actes hi participen organitzacions com Unicef, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya o Aprenem Autisme.